M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 Telikopukgitar dedi: Ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu oyunu oynadıkça öğrenebilirsiniz. Manpower veya ekipman bitmiştir Genişletmek için tıkla... Man Power sorunu aklıma gelmemişti hiç. O yüzden sanırım. Ekipman üretimi Full'du çünkü. Silah üretimide öyle.
Telikopukgitar dedi: Ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu oyunu oynadıkça öğrenebilirsiniz. Manpower veya ekipman bitmiştir Genişletmek için tıkla... Man Power sorunu aklıma gelmemişti hiç. O yüzden sanırım. Ekipman üretimi Full'du çünkü. Silah üretimide öyle.
kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #12 Sobarlas dedi: Hocam gözünü seviyim keyif için oturdum tarihte severim fakat çok gıcık oldum başından kalktım oyunun uzun uzadıya rehberlerde canımı sıkıyor adam 30 bölüm rehber çekmiş hepsi 1 saat insan bir yerden sonra bayıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer temel mekaniklere hakimseniz iyi oynayan birinin serilerini izlemek faydalı olabilir.
Sobarlas dedi: Hocam gözünü seviyim keyif için oturdum tarihte severim fakat çok gıcık oldum başından kalktım oyunun uzun uzadıya rehberlerde canımı sıkıyor adam 30 bölüm rehber çekmiş hepsi 1 saat insan bir yerden sonra bayıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer temel mekaniklere hakimseniz iyi oynayan birinin serilerini izlemek faydalı olabilir.