Grand battleplan gidin. Orduda 40w infantary 20/0 yanına kürek ve artillary. Hava üstünlüğü olsun, mümkünse CAS'da. Fort da döşeyebilirsiniz 3 lvl civarı.
20 width ama çok birlik savunma konusunda 40 width'e göre daha başarılı oluyor. 7 infantry 2 artillary çak, support kısmına engineer company Allah'ın emri zaten... Nehir arkalarına vs. land fort dik.
20 width ama çok birlik savunma konusunda 40 Width'e göre daha başarılı oluyor. 7 infantry 2 artillary çak, Support kısmına engineer Company Allah'ın emri zaten... Nehir arkalarına vs. land fort dik.
Teke tek kapışmada 40width her türlü daha iyidir ama benim dediğim 1 adet 40 width division yerine 2 adet 20 width division kullanmaktır, daha iyi savunur.
Teke tek kapışmada 40width her türlü daha iyidir ama benim dediğim 1 adet 40 width division yerine 2 adet 20 width division kullanmaktır, daha iyi savunur.
Core topraklarda kolay kolay deorg yemezsin, yiyeceksen de zaten 40width'te de yersin. Supply tüketimi de width'le birlikte artıyor hani? Dediğim gibi, basit matematik var burada. 1 adet 40 width stat olarak 1 adet 20 width'den iyi olabilir ama 2 adet 20 width'le eşit statları var. Almanya oynuyorsan git 40 width yap, üretim destekler bunu. Benim dediğim mesela 40 bin silahın mı var? Onu 40 width'lik 40 division'a dağıtacağına 20 width'lik 80 division'a dağıt diyorum. İşte Almanya oynuyorsan bu problem kalkıyor, direkt 40 width'lik 80 division basar dağıtırsın ama Almanya'yla savunma yapan yok.
Bende bari bir ekleme yapayım. Dağ, nehir kıyıları ve ormanlık alanlar savunma için oldukça güzel bonuslar veriyor. Onun dışında @Shimada Sensei ve @Pluxy01 hocamın dediği yöntemler klasikleşmiş savunma taktikleridir. Hava üstünlüğünüzü iyi koruyun. Kendi toprağınızda ise War support fazla olursa core defence ve attacklarınız daha iyi olacaktır.