Düz piyadenin supply’ı güçlüyse farkeder ama özellikle piyade+zırhlı yanına varsa dağcı veya mekanize koymakta fayda var. Ortaya karışık iyi oluyor yani
Ya ben orda Sofya’yı bombalama derdindeyim adam kalkmış Diyarbakır bizimdir diyor Nerde o füze daha araştırmadık mı hala dedim bir an atacaktım az kaldı
Nazilerle ilk kez oynamayayım dedim bu sefer de ABD’nin saldırmayacağı tuttu Biz olsak akşamına D-Day atarlardı yeminle
Ya ben orda Sofya’yı bombalama derdindeyim, adam kalkmış Diyarbakır bizimdir diyor. Nerde o füze daha araştırmadık mı hala, dedim bir an atacaktım az kaldı.
Nazilerle ilk kez oynamayayım dedim. Bu sefer de ABD’nin saldırmayacağı tuttu. Biz olsak akşamına D-Day atarlardı yeminle.
İşin şakası bir yana, pes ettim bu sürümde oynamaktan. Eski sürüme geçtim şu an. Ordan sıfırdan başlayacam. Alacam Nihal Atsız'ı öyle ilerleyecem. Bu neydi böyle yahu? Her bir yerden bir arıza çıkıyor. 10 tane askeri fabrikam var, adamlar silah üretmiyorlar. Neden? İstikrar yokmuş... Sinir krizi gerçirecektim az kaldı. XD
Irak konusunda da haklısın. Destek zırhlısı falan vardı kesin. 200 savunma veremez başka türlü zaten. Combat Width 15 adamın, ama 200 savunma, 180 saldırı yapıyor adam. Acayip yani.