sabenebee Femtopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Aşağıdaki dış etki kısmındaki yeri nasıl aktif edebilirim? Dosya Ekleri 20211128144914_1.jpg 355 KB · Görüntüleme: 137
Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 28 Kasım 2021 #2 Hocam osmanlı kurduğunuz ve corunuz olduğu için yapamıyorsunuz sanırım. Üstüne gelir misin ne yazıyor.
Hocam osmanlı kurduğunuz ve corunuz olduğu için yapamıyorsunuz sanırım. Üstüne gelir misin ne yazıyor.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü.
Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü.
sabenebee Femtopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 Schentienel dedi: Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... Oyunda yeniyim ztn öğrenme aşamasındayım. teşekkürler Schentienel dedi: Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... stability daha fazla artmıyor debufflar var kaldıramıyorum
Schentienel dedi: Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... Oyunda yeniyim ztn öğrenme aşamasındayım. teşekkürler Schentienel dedi: Core topraklarınızda collabration kuramazsınız. Bu arada biraz kötü oynamışsınız 45 yılında 150 fabrika ve Osmanlı ile 30 stability maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... stability daha fazla artmıyor debufflar var kaldıramıyorum
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #5 sabenebee dedi: Oyunda yeniyim ztn öğrenme aşamasındayım. teşekkürler stability daha fazla artmıyor debufflar var kaldıramıyorum Genişletmek için tıkla... Modlu mu oynuyorsunuz ? (State transfer tool var modlu oynuyorsunuz ancak hangileri ?)
sabenebee dedi: Oyunda yeniyim ztn öğrenme aşamasındayım. teşekkürler stability daha fazla artmıyor debufflar var kaldıramıyorum Genişletmek için tıkla... Modlu mu oynuyorsunuz ? (State transfer tool var modlu oynuyorsunuz ancak hangileri ?)
sabenebee Femtopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #6 Schentienel dedi: Modlu mu oynuyorsunuz? (State transfer tool var modlu oynuyorsunuz ancak hangileri?) Genişletmek için tıkla... Biri state transfer tool kullanırsan puupet annexleme DLC'sine gerek kalmaz demişti bende yükledim ama kullanamıyorum. Onun dışında mod yok ama DLC'ler var. Stability Atatürk'ün mirası, bilim adamlarını kabul etme ve mezhepsel sıkıntılara gidiyor
Schentienel dedi: Modlu mu oynuyorsunuz? (State transfer tool var modlu oynuyorsunuz ancak hangileri?) Genişletmek için tıkla... Biri state transfer tool kullanırsan puupet annexleme DLC'sine gerek kalmaz demişti bende yükledim ama kullanamıyorum. Onun dışında mod yok ama DLC'ler var. Stability Atatürk'ün mirası, bilim adamlarını kabul etme ve mezhepsel sıkıntılara gidiyor