Arkadaşlar, oyunu ilk sosyal medyada gördüm beğendim. Ama gönderirin yorumlarında oyununu kötü olduğu söylendi. Sizce oyun nasıl? Ayrıca oyun %75 indirimde. Alacak varsa hemen alsın .
Arkadaşlar, oyunu ilk sosyal medyada gördüm beğendim. Ama gönderirin yorumlarında oyununu kötü olduğu söylendi. Sizce oyun nasıl? Ayrıca oyun %75 indirimde. Alacak varsa hemen alsın .
İstediğin her ülkeyi seçebilirsin fakat DLC ler ile birlikte o ülkelere özellikler geliyor mesela 18 liraya Battle for the Bosphorus DLC si ile Türkiye'de hem tarihi hem alternatif bir şekilde oynayabiliyorsun.
Not: DLC'siz de yapılır fakat DLC olmayınca standart bir şekilde oynanmakta ve DLClerin bonuslarına erişemezsiniz
Oyunu 1936'da veya 1939'da 2. Dünya Savaşı'nda oynayabilirsin istediğin ülkeyi seçebilirsin.
Ayrıca DLC ile oyuna ek özellikler geliyor. Atölyeden modern dünya modu ya da focus ekleyen modları yükleyebilirsin.
Bu arada steam incelemelerinde karışık diye gözükebilir onu genellikle yazanlar çok hardcore oynayanlar veya atıyorum kendi ülkesine daha fazla içerik getirilmesi için gereksiz sövenlerden dolayı. O yüzden fazla kafana takma