Darth.Vader
Hectopat
Arkadaşlar, oyunu ilk sosyal medyada gördüm beğendim. Ama gönderirin yorumlarında oyununu kötü olduğu söylendi. Sizce oyun nasıl? Ayrıca oyun %75 indirimde. Alacak varsa hemen alsın
.
1 2 saatlik rehber ile oyunu anlarsın güzel eğlenceli ve zaman isteyen bir oyun.Arkadaşlar, oyunu ilk sosyal medyada gördüm beğendim. Ama gönderirin yorumlarında oyununu kötü olduğu söylendi. Sizce oyun nasıl? Ayrıca oyun %75 indirimde. Alacak varsa hemen alsın.
Peki oyunda Türkiye kurabiliyor muyum? Yoksa rastgele bir ülke mi veriyor?1 2 saatlik rehber ile oyunu anlarsın güzel eğlenceli ve zaman isteyen bir oyun.
İstediğin her ülkeyi seçebilirsin fakat DLC ler ile birlikte o ülkelere özellikler geliyor mesela 18 liraya Battle for the Bosphorus DLC si ile Türkiye'de hem tarihi hem alternatif bir şekilde oynayabiliyorsun.Peki oyunda Türkiye kurabiliyor muyum? Yoksa rastgele bir ülke mi veriyor?
Oyunu 1936'da veya 1939'da 2. Dünya Savaşı'nda oynayabilirsin istediğin ülkeyi seçebilirsin.Peki oyunda Türkiye kurabiliyor muyum? Yoksa rastgele bir ülke mi veriyor?
Bu arada steam incelemelerinde karışık diye gözükebilir onu genellikle yazanlar çok hardcore oynayanlar veya atıyorum kendi ülkesine daha fazla içerik getirilmesi için gereksiz sövenlerden dolayı. O yüzden fazla kafana takmaArkadaşlar, oyunu ilk sosyal medyada gördüm beğendim. Ama gönderirin yorumlarında oyununu kötü olduğu söylendi. Sizce oyun nasıl? Ayrıca oyun %75 indirimde. Alacak varsa hemen alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.