L Lemon MUSK Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 120 22 Nisan 2021 #1 Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır?
Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır?
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #2 Lemon MUSK dedi: Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam multiplayer için The Road 56 RP'yi önerebilirim. Fabrika vb. çoğu şeyi anlaşarak verebiliyorsunuz . Artı 0 Eksi
Lemon MUSK dedi: Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam multiplayer için The Road 56 RP'yi önerebilirim. Fabrika vb. çoğu şeyi anlaşarak verebiliyorsunuz .
byngmzz Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 337 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #3 Lemon MUSK dedi: Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır? Genişletmek için tıkla... RP modu hariç vanillada eksiklerinizi birbirinizden karşılayın, kimsede fabrika eksilmez. Sen ondan 1 fabrika çelik aldıysan o senden 1 fabrika tungsten alsın. Artı 0 Eksi
Lemon MUSK dedi: Arkadaşlarla multiplayer giriyoruz. Birimizde çelik çok fazla oluyor, diğerinde çelik olmuyor. Bu malzemeleri paylaşmak için bir mod var mıdır? Genişletmek için tıkla... RP modu hariç vanillada eksiklerinizi birbirinizden karşılayın, kimsede fabrika eksilmez. Sen ondan 1 fabrika çelik aldıysan o senden 1 fabrika tungsten alsın.
KS KS L Lemon MUSK Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 120 22 Nisan 2021 #4 240702 dedi: Hocam multiplayer için The Road 56 RP'yi önerebilirim. Fabrika vb. çoğu şeyi anlaşarak verebiliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Road the 56'yı biliyorum da nasıl vereceğiz. Artı 0 Eksi
240702 dedi: Hocam multiplayer için The Road 56 RP'yi önerebilirim. Fabrika vb. çoğu şeyi anlaşarak verebiliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Road the 56'yı biliyorum da nasıl vereceğiz.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #5 Lemon MUSK dedi: Road the 56'yı biliyorum da nasıl vereceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğiniz ülkeye sağ tıkladığınızda olması gerek. Şuanda Linux'tayım, Windows'a geçtiğimde oyuna girip bakarım. Artı 0 Eksi
Lemon MUSK dedi: Road the 56'yı biliyorum da nasıl vereceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğiniz ülkeye sağ tıkladığınızda olması gerek. Şuanda Linux'tayım, Windows'a geçtiğimde oyuna girip bakarım.