ddavyjones Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Merhaba öncelikle. Oyunda 300 saatim var. Sadece Japonya, Almanya ve Türkiye oynadım. Şimdiyse oynaması biraz zor ama majör olma potansiyeli olan zevkli bir ülkeyle oynamak istiyorum. Tüm DLC paketleri mevcut.
Merhaba öncelikle. Oyunda 300 saatim var. Sadece Japonya, Almanya ve Türkiye oynadım. Şimdiyse oynaması biraz zor ama majör olma potansiyeli olan zevkli bir ülkeyle oynamak istiyorum. Tüm DLC paketleri mevcut.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 27 Temmuz 2024 #2 Polonya güzel seçenek bence.
ddavyjones Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Roverandom dedi: Polonya güzel seçenek bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tam istediğim gibi Polonya. Bu seviyelerde bildiğiniz başka ülkeler var mı?
Roverandom dedi: Polonya güzel seçenek bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tam istediğim gibi Polonya. Bu seviyelerde bildiğiniz başka ülkeler var mı?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 27 Temmuz 2024 #4 ddavyjones dedi: Teşekkürler tam istediğim gibi Polonya. Bu seviyelerde bildiğiniz başka ülkeler var mı? Genişletmek için tıkla... Tam o ayarda başka yok gibi ama Polonya'dan sonra bence zor olması açısından Bolivya falan olabilir.
ddavyjones dedi: Teşekkürler tam istediğim gibi Polonya. Bu seviyelerde bildiğiniz başka ülkeler var mı? Genişletmek için tıkla... Tam o ayarda başka yok gibi ama Polonya'dan sonra bence zor olması açısından Bolivya falan olabilir.
HOI4Sefiri Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 3 13 Ağustos 2024 #5 Yunanistan ve Romanya keyifli olabilir.