MustafaTosun Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 7 10 Mayıs 2020 #1 Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ingiltere'nin bir sürü dominyonu ben de onun gibi kukla devletlerimi dominyon yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ingiltere'nin bir sürü dominyonu ben de onun gibi kukla devletlerimi dominyon yapmak istiyorum nasıl yapacağım?
P paulay Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #2 Tam emin değilim yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla savaşı kazanmış ve barış müzakelerinde kukla devle olma teklifinde bulunabiliyorsunuz diyebilmekteyim.
Tam emin değilim yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla savaşı kazanmış ve barış müzakelerinde kukla devle olma teklifinde bulunabiliyorsunuz diyebilmekteyim.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 20 Mayıs 2020 #3 Focus Tree'de Increase Autonomy var oradan yapabilirsin. Sol altta olması lazım. Suppress Subjects ile de düşürebilirsin. Dosya Ekleri images (6).jpeg 38,4 KB · Görüntüleme: 434 Son düzenleme: 20 Mayıs 2020
Focus Tree'de Increase Autonomy var oradan yapabilirsin. Sol altta olması lazım. Suppress Subjects ile de düşürebilirsin.