HOI 4 oyun performansı nasıl arttırılır?

262364

Megapat
Makaleler
17
Yaklaşık 400 saat kadar HOI 4 sürem var ve artık yapacak bir şey bulamıyorum oyunda. Modern Day falan denedim ancak mod oldukça büyük ve oyun akmıyor. Sizden tavsiye vermenizi isteyeceğim 2 konu var:
1- Oyun performansını arttırma yöntemleri. (Bilgisayarı temizle, grafikleri düşür falan yazmayın.)
2- Oyun içinde yapılacak çeşitli şeyler için tavsiyeler.

Performans artışını en çok sağlayacak şeyler depolama temizlemek ve grafik düşürmek ama yazmayın demişsin ne istiyorsun hocam evine gelip sihirli değnek ile bilgisayarına mı dokunalım?

Grafiklerinde boş şeyler var agaçlar yansımalar falan var onları kapatın sonra performans arttıran harita modları kurun onun dışında çok bir şey yapılmaz işlemcini yükseltmen lazım.

Performans artışını en çok sağlayacak şeyler depolama temizlemek ve grafik düşürmek ama yazmayın demişsin ne istiyorsun hocam evine gelip sihirli değnek ile bilgisayarına mı dokunalım?
Her zaman yaptığım basit şeyler dışında bir şeyler söylemenizi bekliyorum. Oyunla ilgisi fazla bilgisi olan kişiler genellikle en ince ayrıntısına kadar girip kimsenin bilmediği şeylerle performans artışı yapıyor. Tabi bunu anlamanı beklemiyordum senden.

Az da olsa fark ediyor görev yöneticisnden HOI4'e işlemci önceliği verebilirsin ben hep yapıyorum.

Liberya oyna.

HOI4 hala bozuk bir oyun olduğunu düşünüyorum ayarları düşürmekten başka şansınız yok gibi.

Liberya oyna.

HOI4 hala bozuk bir oyun olduğunu düşünüyorum ayarları düşürmekten başka şansınız yok gibi.
Bence de hala daha optimizasyon konusunda problemleri var tabi sene ilerledikçe AI sürekli ordu spamlıyor bu çok yavaşlatıyor ama buna bir çözüm bulmaları şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…