MeshAle Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #1 Arkadaşımla sovyet alman oynuyoruz ve nasıl birbirimizin pactına gireceğiz bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2022
Arkadaşımla sovyet alman oynuyoruz ve nasıl birbirimizin pactına gireceğiz bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz?
Enfavzer Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #3 Molotov-Ribbentrop antlaşmasının altındaki odaklardan birinde yapacaksınız.
eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 327 Çözümler 3 28 Eylül 2022 #4 MeshAle dedi: Arkadaşımla sovyet alman oynuyoruz ve nasıl birbirimizin pactına gireceğiz bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Almanya oynayan hanginiz ise Berlin-Moscow focusuna gitmeniz lazım hocam.
MeshAle dedi: Arkadaşımla sovyet alman oynuyoruz ve nasıl birbirimizin pactına gireceğiz bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Almanya oynayan hanginiz ise Berlin-Moscow focusuna gitmeniz lazım hocam.
Melqart Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 28 Eylül 2022 #5 Sovyet DLC'si gelmeden önce Almanya'nın odak ağacında Rus'la ittifak olma odağı vardı. Değiştirdiler mi bilmiyorum son DLC'yi oynamadım molotof hattından gidiliyordu.
Sovyet DLC'si gelmeden önce Almanya'nın odak ağacında Rus'la ittifak olma odağı vardı. Değiştirdiler mi bilmiyorum son DLC'yi oynamadım molotof hattından gidiliyordu.