4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 30 Mart 2022 #1 HOI 4 almak istiyorum ancak DLC'ler olmadan yeterince zevk verir mi bilemiyorum. bu yüzden DLC'lerle beraber almak istiyorum hangi paketi önerirsiniz? Paketler: Hearts of Iron IV: Starter packHearts of Iron IV: Ultimate bundle
HOI 4 almak istiyorum ancak DLC'ler olmadan yeterince zevk verir mi bilemiyorum. bu yüzden DLC'lerle beraber almak istiyorum hangi paketi önerirsiniz? Paketler: Hearts of Iron IV: Starter packHearts of Iron IV: Ultimate bundle
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Mart 2022 #2 495477 dedi: HOI 4 almak istiyorum ancak DLC'ler olmadan yeterince zevk verir mi bilemiyorum. Bu yüzden DLC'lerle beraber almak istiyorum hangi paketi önerirsiniz? Paketler: Hearts of Iron IV: Starter packHearts of Iron IV: Ultimate bundle Genişletmek için tıkla... Cream API kullan bedava DLC (!) Paran varsa Ultimate bundle öneririm.
495477 dedi: HOI 4 almak istiyorum ancak DLC'ler olmadan yeterince zevk verir mi bilemiyorum. Bu yüzden DLC'lerle beraber almak istiyorum hangi paketi önerirsiniz? Paketler: Hearts of Iron IV: Starter packHearts of Iron IV: Ultimate bundle Genişletmek için tıkla... Cream API kullan bedava DLC (!) Paran varsa Ultimate bundle öneririm.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 30 Mart 2022 #3 Oynayacağından eminsen Ultimate bundle al. Eğer emin değilsen starter pack al. HOI4 DLC'li halde bile 400. saatten sonra sıkıyor. Artık 400. saatlerde mod ile oynamaya başlarsın. Bazı modlarda DLC istediğinden ona göre alman daha mantıklı olur.
Oynayacağından eminsen Ultimate bundle al. Eğer emin değilsen starter pack al. HOI4 DLC'li halde bile 400. saatten sonra sıkıyor. Artık 400. saatlerde mod ile oynamaya başlarsın. Bazı modlarda DLC istediğinden ona göre alman daha mantıklı olur.