HOI 4 stratejisindeki hata nedir?

Officerr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni yeni öğrenmeye başladım 1937 civarı galiba emin değilim. Bulgaristan'ı ve Yunanistan'ı 1 veya 2 ayda minimum kayıpla Edirne'yi yem yaparak kolaylıkla aldım. 1940 yılında Almanya Yugoslavya işgaline başlamadan orayı da işgal ettim. Keyfim gıcır toprak var, kaynak var, fabrika var. Üretim yapıyorum dizilimleri ayarlıyorum ama yine de hiçbir yıpranma veya tedarik sorunu olmamasına rağmen karşımda duran Alman'ı itemiyorum. Şu şekilde dizilimler:

Ekran görüntüsü 2024-09-10 114125.png

Bu benim kullandığım şablon.

Ekran görüntüsü 2024-09-10 114327.png

Bu da alman birliklerinin kullandığı dizilim.

Ekran görüntüsü 2024-09-10 114202.png

Bu bana ait olan tank dizilimi, normalde hepsi orta tanktı. Yıl ilerleyince arkaya modern attım.

Alman zırhlısı dizilimini çekemedim sinirden quit attım ama onun değerleri de benim tank dizilimine yakındı organizasyonu, hafif ve ağır saldırısı daha düşüktü.

Ben nerede hata yapıyorum? Hava üstünlüğüm pek yok ama alman bütün cephede savaşırken beni itmeye devam edebiliyor ve yaparken tedarik sorunu yaşamıyor. Uçak basmaya çalışsam başka üretimim eksik kalıyor sonuçta Türkiye bir yerden eksik kalıyor mecbur. Finlandiya'ya savaş sebebi yollayıp İngiliz koruması aldırtıp Rus'la bile savaşmalarına neden oldum ama bir yerde galiba beceremediğim bir şey var. Üstüne balkandan Romanya'nın petrolünü ele geçirdim, Bakü petrolünü ele geçirdim her şey resmen elimde ama eksik bir şey var bilmediğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birlikleri 24 width olacak şekilde ayarlayıp dene bir de. Ve organizasyon fullenmeden atak yapma. Saldırdığın arazinin cografyasına bak, düz araziden yarmaya çalış.

Ve hava üstünlüğünü almadan Almanya'yı itmeniz zor. Fighterlar ile hava üstünlüğünü alıp yere cas vurmanız lazım.

Birlikleri 24 width olacak şekilde ayarlayıp dene bir de. Ve organizasyon fullenmeden atak yapma. Saldırdığın arazinin cografyasına bak, düz araziden yarmaya çalış.

Ve hava üstünlüğünü almadan Almanya'yı itmeniz zor. Fighterlar ile hava üstünlüğünü alıp yere cas vurmanız lazım.
yıl 1945-46 Sovyetin petrolünü aldığım için Almanlar savaşı kazanmaya devam ediyor. O yıllar için 24 genişlik biraz az değil mi?

Hava üstünlüğü durumu nedir hava üstünlüğü olmazsa tankların pek bir marifeti kalmıyor. Sadece hava üstünlüğü değil petrol ve lojistik de önemli tanklar için.

Hava üstünlüğü durumu nedir hava üstünlüğü olmazsa tankların pek bir marifeti kalmıyor. Sadece hava üstünlüğü değil petrol ve lojistik de önemli tanklar için.

Almanın ve Rus'un petrolünü tabiri caizse kamışla çeker gibi çektim. Ne Rus'un Bakü'sü ne almanın Romanya'sı kaldı. Türkiye odak ağacı DLC olmasına rağmen o kadar berbatki muhakkak ya uçakta geri düşüyorum ya tankta ya manpowerda. Lojistik ağır sıkıntılı tek bende değil her ülkede resmen lojistik yok elimden geldiğince itemediğim cephede fall back line çizerek operasyonu durduruyorum ve tedarik merkezi ray inşaa ederek toparlanmaya çalışıyorum. Tuhaf olan Almanın da tanklı birliği çok az ve herkesle savaşta benden güçsüz piyade düzeniyle beni iticek nerdeyse. Az önce Maxmarine'nin videosunu izledim Better Turkey moduyla oynadığı, daha Alman Rusa girmeden Almanları tek başına işgal ediyor nerdeyse.

Hocam maxmarine bambaşka bişey ona bakarak şey yapmayın yani ve maxmarine genelde kendi moduyla oynuyor modu Agora RP modda daha fazla güçlenebiliyorsunuz ve daha kolay olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı