T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 HOI 4 savaştaydim, bir anda karşıma bir anlaşma çıktı. Strazburg diye ama anlamadım. Sadece kaybedenlerin düşman olduğunu anladım. Ne yapmalıyım?
HOI 4 savaştaydim, bir anda karşıma bir anlaşma çıktı. Strazburg diye ama anlamadım. Sadece kaybedenlerin düşman olduğunu anladım. Ne yapmalıyım?
Çözüm 3 3 370655 4 Nisan 2021 Takaly dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz?
Takaly dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz?
KS KS T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #11 370655 dedi: Hiç alınabilecek toprak kalmamış galiba sağ taraftaki eyaletlere tıklayın seçtiriyorsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
370655 dedi: Hiç alınabilecek toprak kalmamış galiba sağ taraftaki eyaletlere tıklayın seçtiriyorsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 4 Nisan 2021 #12 Takaly dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Takaly dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz?
KS KS T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #13 370655 dedi: Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü nasıl işaretlenir. Artı 0 Eksi
370655 dedi: Rica ederim, galiba İngiltere toprakların çoğuna çökmüş Sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü nasıl işaretlenir.
hisa karaali Decapat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 187 Yer Ispanya madrid Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Avukat 4 Nisan 2021 #14 Takaly dedi: Çözüldü nasıl işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Raporlayına basabilir ve desteğe bildirin. Artı 0 Eksi
Takaly dedi: Çözüldü nasıl işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Raporlayına basabilir ve desteğe bildirin.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 4 Nisan 2021 #15 Takaly dedi: Çözüldü nasıl işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Pardon biraz geç görmüşüm. Benim mesajlarımdan sorunu çözen mesajın üstünde bu tik vardır ona basın yeşil olunca çözüldü olarak gözükür. Dosya Ekleri IMG_20210404_193812.jpg 60,1 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Takaly dedi: Çözüldü nasıl işaretlenir. Genişletmek için tıkla... Pardon biraz geç görmüşüm. Benim mesajlarımdan sorunu çözen mesajın üstünde bu tik vardır ona basın yeşil olunca çözüldü olarak gözükür.