HOI 4 sürekli darbe oluyor

Daha fazla  
Modern day modunda oynuyorum. Başa Devlet Bahçeli'yi geçirince asker sürekli darbe yapıyor bunu nasıl çözebilirim?

Aga seçime 5 ay vardı erken seçim yaptım koalisyon hükümeti kurdum öyle darbe oluyor.

Aga seçime 5 ay vardı erken seçim yaptım koalisyon hükümeti kurdum öyle darbe oluyor.
Hile yapmadığın sürece ordu veya mhp iktidarda olduğunda direk darbe oluyor. Mod öyle ayarlı yani yapabileceğin bir şey yok. monarşi vb. nationalist kısmındaki hepsi için geçerli.

Aga Türkiye ilk yıllar hep 0 stability.

Hile yapmadığın sürece ordu veya MHP iktidarda olduğunda direk darbe oluyor. Mod öyle ayarlı yani yapabileceğin bir şey yok. Monarşi vb. nationalist kısmındaki hepsi için geçerli.

Darbe sonrası seçimle tekrardan getirsem tekrardan yer miyim?

Sanırım partinin oylarını artıracak eylemlerde bulunabiliyordun. Partinin oyunun artması da Stability seviyesini yükseltir. Oyunu yüksek tutmaya çalış. Eğer Bakan vesaire alabiliyorsan, "Party Stability Modifier" diye bir özellik veren Bakan oluyordu normal sürümünde. Varsa onu araştır.

Darbe sonrası seçimle tekrardan getirsem tekrardan yer miyim?
evet tekrar tekrar oluyor. Şey yapabilirsin orduyu iktidara geçirip seçimleri vb. herseyi kaldır ancak uluslarası ilişkin yerle bir olacak hatta savaş bile açabilirler ayarlaman lazım. Yine darbe oluyor ama çok küçük 1 2 şehir oluyor onu da kolayca temizleyebiliyorsun zarar almadan.

yapacak bişey yok sen abdulhamiti savundun savunmadım diye bağırıver onun yerine hem iran ekonomik yardım yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…