HOI 4 Türkçe yama çalışmıyor

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Merhaba, dün bazı hataların düzelmesi için önbelleği temizledim ve yanında modlar da devre dışı kaldı. Ondan sonra ise belgelerinden oyun ile alakalı dosyaları silip yeniden yükledim ve düzeldi, dün akşam bu sorun yoktu ama şimdi var. Çözümü nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün bazı hataların düzelmesi için önbelleği temizledim ve yanında modlar da devre dışı kaldı. Ondan sonra ise belgelerinden oyun ile alakalı dosyaları silip yeniden yükledim ve düzeldi, dün akşam bu sorun yoktu ama şimdi var. Çözümü nedir? Teşekkürler.

Merhaba, Steam atölyeden indirdikten sonra Paradox laucherdan tikledin mi? (Aynısını bende yaşamıştım oyuna bayağı bir sövmüştüm)

Merhaba, Steam atölyeden indirdikten sonra Paradox laucherdan tikledin mi? (Aynısını bende yaşamıştım oyuna bayağı bir sövmüştüm)

Tam olarak nereden oluyor?

Tam olarak nereden oluyor?

Adım adım yazayım:

Steam'den oyunu aç,
Launcher'ı aç seçeneğine bas, (en üstteki)
Paradox Launcher diye bir uygulama açılacak burada yanda eklentiler gibi yerler var.
Orada hepsine bas bir tanesinde indirdiğin şeyi göreceksin,
Onu tikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adım adım yazayım:

Steam'den oyunu aç,
Paradox Launcher diye bir uygulama açılacak burada yanda eklentiler gibi yerler var.
Onu tikle.

Neden olmasın?

Adım adım yazayım:

Steam'den oyunu aç,
Onu tikle.

Etkin olarak açılmış olarak geldi (kapatılmıyor) oyuna girdikten sonra Türkçe olmuyor ve Modlar listesinden siliniyor. Ayrıca OYNA butonunun yanında 'bazı modlar diskte değil' diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı