egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba, Bugün bu linkten HOI4 Türkçe yama indirdim her şeyi yapmama rağmen kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba, Bugün bu linkten HOI4 Türkçe yama indirdim her şeyi yapmama rağmen kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm arr05 29 Ağustos 2020 Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin.
Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin.
KS KS egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #11 Efrancercinli dedi: Eski sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yeni sürümler daha sorunluymuş diye okudum. Ben 1.7.1 kullanıyorum mesela size de tavsiye ederim. Ben 1.7.1 için sorunsuz kurmuştum yamayı. Oyunun launcher'ı açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Hala sorunumu çözemedim Artı 0 Eksi
Efrancercinli dedi: Eski sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yeni sürümler daha sorunluymuş diye okudum. Ben 1.7.1 kullanıyorum mesela size de tavsiye ederim. Ben 1.7.1 için sorunsuz kurmuştum yamayı. Oyunun launcher'ı açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Hala sorunumu çözemedim
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #12 Program kaldırma kısmından tamamen silip en baştan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #13 Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin.
KS KS egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #14 arr05 dedi: Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin.Eki Görüntüle 652147 Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler. Aslında basitmiş. Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Çözüm basit, dosyayı yüklediniz değil mi ? Launcher açıldıktan sonra alta inin dil kısmından Türkçeyi seçin.Eki Görüntüle 652147 Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler. Aslında basitmiş.
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #15 Aynısını bende yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim. egedmrbs001 dedi: Oldu teşekkürler. Aslında basitmiş. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Aynısını bende yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim. egedmrbs001 dedi: Oldu teşekkürler. Aslında basitmiş. Genişletmek için tıkla...