1 Kere düşüyor hocam, fundamentalist ya da Kürt bölgelerinden herhangi birini tamamen yatıştırdığınızda Spirit'deki hayvan kafalarından biri kayboluyor dediğiniz gibi ya %-5 stabiliy, %-10 war Support'a iniyor. Fakat sonrasında kalan tarafı da yatıştırınca maalesef kaybolmuyor, hep o şekilde kalıyor.
Şimdi bir kontrol ettim düzelmiş mi diye de, Paradox forumunda
bu bug report'da 2021'de paylaşmış 2025'in başında hala var diyorlar,
burada ise kaynak kodunu paylaşmışlar gerekli Event'in.
Kendi oyunumun içinden de açtım dosyaları kontrol ettim şöyle özetleyeyim:
- Kürt'lerin olduğu 4 bölgeyi herhangi bir şekilde Core yaptığınız sürece bir sıkıntı yok, Sectarian Woes'i 1 tık düşürüyor veya komple siliyor.
- Sıkıntı Fundamentalist'lerde, Sol taraftan gidip "Permit Regional Elections" seçeneğini seçmediğiniz sürece Sectarian Woes'i silmek tamamen imkansız maalesef. Yani ya Demokratik ya da Adnan Menderes üzerinden Osmanlı ile devam etmek zorundasınız. Fundamentalistler ile uğraştığınız şey sadece State'lerdeki Debuff'ları kaldırıyor ve hepsini kaldırmak bile Spirit'i etkilemiyormuş maalesef.
Dediğim gibi, bu achievement'i yapmak isterseniz direkt Boshporus DLC'sini kapatın oyunu açınca direkt vermesi lazım
.
Achievement için değilse de kafanıza takmayın, ağacı bitirdiğinizde "Golden Age of the Wolf" gibi çok çılgın Spirit'ler kazanınca çok önemsiz kalıyor 5 stability 10 war Support eksisi.
Bu arada Osmanlı giderseniz de bu liderler geliyor:
Eki Görüntüle 2597770
Albüdmecid 40-41 gibi ölünce Alter Royal Laws (Modernize succession laws değilmiş, yanlış hatırlamışım) Decision'u seçerseniz bu lider geliyor:
Eki Görüntüle 2597771
Eğer Alter Royal Laws'ı seçmezseniz gelen:
Eki Görüntüle 2597772