A alisami_0 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, HOI4'e yeni başladım ve nasıl savaç açacağımı bilmiyorum düz olarak savaç aça basamıyorum. Gereksinimler olarak savaç açmak için bir savaş hedefi yok diyor. Bu nasıl çözülür ya da başka bir yolu var mıdır ya da başka türlü mü?
Arkadaşlar merhaba, HOI4'e yeni başladım ve nasıl savaç açacağımı bilmiyorum düz olarak savaç aça basamıyorum. Gereksinimler olarak savaç açmak için bir savaş hedefi yok diyor. Bu nasıl çözülür ya da başka bir yolu var mıdır ya da başka türlü mü?
Ali imran00 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #11 alisami_0 dedi: yani dediğie gör Önce savaş sebebi oluşturacağım ve bekleyeceğim savaş ilan et yazısı açılana kadar diyosun galiba. Öyle yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam ne kadar süre kaldığını , hak iddiasını iptal et e bastıktan sonra görebilirsin. Artı 0 Eksi
alisami_0 dedi: yani dediğie gör Önce savaş sebebi oluşturacağım ve bekleyeceğim savaş ilan et yazısı açılana kadar diyosun galiba. Öyle yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam ne kadar süre kaldığını , hak iddiasını iptal et e bastıktan sonra görebilirsin.