HOI 4'te savaş nasıl kazanılır?

Emirhan29472837

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, HOI 4'te nazi Almanya'sı ile oynuyorum. Fransa'ya savaş açtım. Fransızlarda 72 bölük bende 82 bölük olmasına rağmen savaşı kaybediyorum. Üstün düşman(-50%)
Güçlendirilmiş(-33%) ve büyük nehir geçişi(-10%) yüzünden kaybediyorum.
Kazanmam için ne yapmalıım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-26 212720.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-26 212720.png
    4 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, HOI 4'te nazi Almanya'sı ile oynuyorum. Fransa'ya savaş açtım. Fransızlarda 72 bölük bende 82 bölük olmasına rağmen savaşı kaybediyorum. Üstün düşman(-50%)

Belçika'ya saldırın focus ağacından sorun çözülecektir.

Öbür türlü alsas loren hattını yarmak için aşırı fazla uğraşmanız gerekiyor yapamazsınız kolay kolay.

Alsas Loren'e 12 division çekip saldırmayın, sadece savunun.
Belçika ve Hollanda'ya girip Fransa'ya oradan saldırın Fighter ve CAS verirseniz savaş 30 günde biter.

Sanırım oyunda yenisiniz vereceğim bilgi gereksiz olur bir tık ama illa alsas lorenden yaracağım derseniz heavy tank ve CAS işinizi çözer.

10 seviye fort , dağ , ağaç göl var orda tatbiki kiramazsin , anca 40 with Med tank+ CAS+ bombardumanla belki.

Alsas Loren'e 12 division çekip saldırmayın, sadece savunun.
Belçika ve Hollanda'ya girip Fransa'ya oradan saldırın Fighter ve CAS verirseniz savaş 30 günde biter.

Sanırım oyunda yenisiniz vereceğim bilgi gereksiz olur bir tık ama illa alsas lorenden yaracağım derseniz heavy tank ve CAS işinizi çözer.
sağol dostum sayende parise girdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00