sUcUKl Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 212 Yer Londra 20 Haziran 2021 #11 orhanmert60 dedi: Zor bir oyun ben yükledim kafam karıştı sildim. Genişletmek için tıkla... Ben 10 saatte öğrendim.
orhanmert60 dedi: Zor bir oyun ben yükledim kafam karıştı sildim. Genişletmek için tıkla... Ben 10 saatte öğrendim.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 20 Haziran 2021 #12 apocalyx dedi: Yunanistan'ı aldım da Bulgaristan mihver devletelere katılmış ben Almanya ile pakt imzalayıp bulgara savaş açarsam bana saldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Saldırırlar.
apocalyx dedi: Yunanistan'ı aldım da Bulgaristan mihver devletelere katılmış ben Almanya ile pakt imzalayıp bulgara savaş açarsam bana saldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Saldırırlar.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 20 Haziran 2021 #13 apocalyx dedi: Yunanistan'ı aldım da Bulgaristan mihver devletelere katılmış ben Almanya ile pakt imzalayıp bulgara savaş açarsam bana saldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Almanya ile pakt imzaladığın için Mihver Devletlerine saldiramiyorsun diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.
apocalyx dedi: Yunanistan'ı aldım da Bulgaristan mihver devletelere katılmış ben Almanya ile pakt imzalayıp bulgara savaş açarsam bana saldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Almanya ile pakt imzaladığın için Mihver Devletlerine saldiramiyorsun diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.