HOI IV nasıl öğrenilir?

qreand

Kilopat
Arkadaşlar, Hearts of Iron izlemekten zevk alsam da hâlâ öğrenemedim. Bildiğiniz güzel rehberler varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Maxmarine'in rehber videoları var tavsiye ederim.

Arkadaşlar, Hearts of Iron izlemekten zevk alsam da hâlâ öğrenemedim. Bildiğiniz güzel rehberler varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Maxmarine'in rehber videolarını tavsiye ederim. Ve oyunu sadece rehber videoları ile öğrenemezsiniz. Girip uygulamalı olarak yapmanız lazım. Ve sadece rehber videolarına takılı kalarak ilerlemeyin. Kendinizde oyunu oynayın.

Korsan ve Steam hesabımla birlikte nerden baksanız 3000 saat oynamışımdır, halen ufak tefek de olsa insan yeni şeyler öğreniyor.

Maxmarine'in rehber videoları güzel. Oyunu öğrendikten sonra roleplay oyunlarını da izleyebilirsiniz zevklidir. Soruya gelecek olursak oynamaktan başka çareniz yok. (rehberler size bir şey katabilir ama ana olay oynamaktan geçiyor.) 500 saatten sonra oyunun temelini öğrenmiş oluyorsunuz. Çok uzun vs diye endişe etmeyin 1.1k saatim var ve oyunda yeni bir şeyler öğrenmek zevk veriyor ülkenizi güçlendirmek yani kısacası öğrenme açlığı doğmasını sağlayan bir oyun. İlk 100 saat sıkabilir ama sonrası emin olun sarıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…