HOI VS EU4

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum ama DLC parası çok fazla, çıkaramam. İki oyunu da oynamadım. CIV 6 ve biraz Age Of 2 geçmişim var. Hangi oyunu önerirsiniz? en uygun hangisi gelir DLC ile beraber? DLC çok zorunlu mu onu da bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yaz indirimlerinde bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum ama DLC parası çok fazla, çıkaramam. İki oyunu da oynamadım. CIV 6 ve biraz age of 2 geçmişim var. Hangi oyunu önerirsiniz? En uygun hangisi gelir DLC ile beraber? DLC çok zorunlu mu onu da bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Tek bilgim HOI4 hakkında DLC'siz oynanmaz 14TL iken aldıydım seneryolar var oynu alınca sadece Almanya seneryasu geliyor HOI4 alacaksanız DLC almak zorundasınız. EU4 hakkında bir bilgim yok ama 2 oyunda acayip zor age of 2 alakası yok acayip fazla beyin gerektiriyor ben beceremedim 😁

420 saat DLC'siz HOI 4 oynadım, DLC eksikliğini çok hissetmedim, ancak vanilla oyunu değil, modern day modunu oynadım atölyeden indirip.
Geçenlerde ücretsiz DLC'ler vermişlerdi HOI 4 için, tekrar başlayacağım bu sefer ana oyunu oynayacağım.
EU 4 ise DLC gerekliliği kendini hissettiriyor.
2 oyunda güzel oyun, DLC'den dolayı ikisi arasından birini seçecek olsaydım da HOI 4 seçerdim, modern day modunu indirip oynarsın.

420 saat DLC'siz HOI 4 oynadım, DLC eksikliğini çok hissetmedim, ancak vanilla oyunu değil, modern day modunu oynadım atölyeden indirip.
Geçenlerde ücretsiz DLC'ler vermişlerdi HOI 4 için, tekrar başlayacağım bu sefer ana oyunu oynayacağım.
EU 4 ise DLC gerekliliği kendini hissettiriyor.
2 oyunda güzel oyun, DLC'den dolayı ikisi arasından birini seçecek olsaydım da HOI 4 seçerdim, modern day modunu indirip oynarsın.
Peki DLC leri almak istersem hangilerini almam gerekiyor ?

Tek bilgim HOI4 hakkında DLC'siz oynanmaz 14TL iken aldıydım seneryolar var oynu alınca sadece Almanya seneryasu geliyor HOI4 alacaksanız DLC almak zorundasınız. EU4 hakkında bir bilgim yok ama 2 oyunda acayip zor age of 2 alakası yok acayip fazla beyin gerektiriyor ben beceremedim 😁
Ah ah keşke bende iade etmeseydim ikisini de zamanında alıp ikisini de iade etmiştim.

Peki DLC'leri almak istersem hangilerini almam gerekiyor?

Ah ah keşke bende iade etmeseydim ikisini de zamanında alıp ikisini de iade etmiştim.

HOI 4 bunca saat DLC'siz oynadığım için hangisi işini görür bilmiyorum ama EU 4 için, Art of War, El Dorado, Rghts of Man, Common Sense DLC'lerini almıştım bende.
Yani genelde genişleme paketi olan DLC'leri almıştım zamanında.

HOI 4 bunca saat DLC'siz oynadığım için hangisi işini görür bilmiyorum ama EU 4 için, Art of War, El Dorado, Rghts of Man, Common Sense DLC'lerini almıştım bende.
Yani genelde genişleme paketi olan DLC'leri almıştım zamanında.
Merhabalar Atölyeden Türkçe Yama yapabiliyor muyuz oyuna ?.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı