OlipsN Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Crackli No Step Back istemiyorum. Sadece Türkçe yama ile oyunu öğrenmek istyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Crackli No Step Back istemiyorum. Sadece Türkçe yama ile oyunu öğrenmek istyorum. Şimdiden teşekkürler.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #2 Şimdilik yok.
OlipsN Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 Silinen üye dedi: Şimdilik yok. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkar?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Aralık 2021 #4 Oyunu klasik Steam'den son sürümde oynuyorum eğer bu bahsettiğiniz son sürüm ise türkçe yama atölyede mevcut fakat türkçe yama ile öğrenmesi de zor.
Oyunu klasik Steam'den son sürümde oynuyorum eğer bu bahsettiğiniz son sürüm ise türkçe yama atölyede mevcut fakat türkçe yama ile öğrenmesi de zor.
OlipsN Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #5 die dedi: Oyunu klasik Steam'den son sürümde oynuyorum eğer bu bahsettiğiniz son sürüm ise Türkçe yama atölyede mevcut fakat Türkçe yama ile öğrenmesi de zor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm Türkçe yama bulamadım hocam var ise atar mısın?
die dedi: Oyunu klasik Steam'den son sürümde oynuyorum eğer bu bahsettiğiniz son sürüm ise Türkçe yama atölyede mevcut fakat Türkçe yama ile öğrenmesi de zor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm Türkçe yama bulamadım hocam var ise atar mısın?
T TibetSüngü Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #6 OlipsN dedi: Son sürüm Türkçe yama bulamadım hocam var ise atar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam bende çok anlamıyorum ama ilk önce atölyede arama kısmına hearts of iron 4 yazın sonra işaretlediğim kısma türkçe yazın epey bi türkçe yama var Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (24).png 674,1 KB · Görüntüleme: 205
OlipsN dedi: Son sürüm Türkçe yama bulamadım hocam var ise atar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam bende çok anlamıyorum ama ilk önce atölyede arama kısmına hearts of iron 4 yazın sonra işaretlediğim kısma türkçe yazın epey bi türkçe yama var
OlipsN Decapat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #7 TibetSüngü dedi: Hocam bende çok anlamıyorum ama ilk önce atölyede arama kısmına Hearts of Iron 4 yazın. Sonra işaretlediğim kısma Türkçe yazın epey bir Türkçe yama var. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam son güncelleme ile ilgili yeni bir yama yok maalesef. Bekleyeceğiz artık.
TibetSüngü dedi: Hocam bende çok anlamıyorum ama ilk önce atölyede arama kısmına Hearts of Iron 4 yazın. Sonra işaretlediğim kısma Türkçe yazın epey bir Türkçe yama var. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam son güncelleme ile ilgili yeni bir yama yok maalesef. Bekleyeceğiz artık.