Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 1.6.1 sürüm var elimde Steam'den almadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Alperen Sanlı dedi: 1.6.1 sürüm var elimde Steam'den almadım ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
Alperen Sanlı dedi: 1.6.1 sürüm var elimde Steam'den almadım ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım.
Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Alperen Sanlı dedi: Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım. Genişletmek için tıkla... Crack desteklemiyoruz.
Alperen Sanlı dedi: Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım. Genişletmek için tıkla... Crack desteklemiyoruz.
Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Tamam teşekkürler.
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Alperen Sanlı dedi: Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun fosil sürümü o oynamayın derim.
Alperen Sanlı dedi: Sğlamındır diye site vardı oradan bedava indirdim orada Türkçe yama kurulum vardı ama fotoğraflı olduğundan anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun fosil sürümü o oynamayın derim.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Kurallara aykırı bir şey yaptığının farkında mısın?
Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 Rub dedi: Kurallara aykırı bir şey yaptığının farkında mısın? Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 Alperen Sanlı dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adam crack öneriyor sana. Crack desteklemek, Technopat Sosyal çerçevesi altında kolay kolay yapabileceğin bir şey değildir. Biri raporlarsa ban yersin. Sende dikkat et, milleti crack'e teşvik etme.
Alperen Sanlı dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adam crack öneriyor sana. Crack desteklemek, Technopat Sosyal çerçevesi altında kolay kolay yapabileceğin bir şey değildir. Biri raporlarsa ban yersin. Sende dikkat et, milleti crack'e teşvik etme.
Alperen Sanlı Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 Tamam.