Selamünaleyküm. HOI4'te yıl 1942 oldu. Türkiye'yle Sovyet fethetmeye çalışıyorum ama bütün Avrupa birleştik yine de fethedemiyorum. 1941'de fethe başlasam daha kolay olur mu? Yoksa taktik verin lütfen, oyun ilerlemiyor.
Eğer stabil şekilde cepheyi tutabiliyorsanız 5 tank birliği bile tüm Sovyetleri almaya yeter. YouTube'ye medium tank template diyerek aratabilirsiniz. Uzun zamandır oynamadım oyunu metaya ve yeni DLC'lere hakim değilim. Şunu da ekleyim tankları düşman birliklerin etrafını sarıp cep içine alarak imha etmek için kullanacaksınız. Dümdüz ülkenin içine girmeyin.
Eğer stabil şekilde cepheyi tutabiliyorsanız 5 tank birliği bile tüm Sovyetleri almaya yeter. YouTube'ye medium tank template diyerek aratabilirsiniz. Uzun zamandır oynamadım oyunu metaya ve yeni DLC'lere hakim değilim
Yok 42 o kadar kötü bir yıl değil. Sovyet güçlenmeye başlıyor ama bu dediğim şekilde çok rahat alırsınız. Biraz uzun sürer sadece. Eğer diğer devletler sizi işgal etmeye başlarsa veya convoy raid yerseniz veya ham madde sıkıntısı çekmeye başlarsanız o zaman işiniz zorlaşır. Baştan planlı gitmenizi öneririm.
Birliklerini öldürmeye uğraşmaya bile gerek yok. Sadece mobilize birlikler ile ikmallerini kesseniz böcek gibi ölürler. Deniz ikmaline dikkat etmek lazım.
Birliklerini öldürmeye uğraşmaya bile gerek yok. Sadece mobilize birlikler ile ikmallerini kesseniz böcek gibi ölürler. Deniz ikmaline dikkat etmek lazım.