Çözüldü HOI4 "A newer version of paradox launcher v2 is already installed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

frknenes

Hectopat
1611529372982.png
Oyunu silip tekrar yükledim, yönetici olarak başlattım ve local, roaming ve belgelerimdeki paradox dosyalarını sildim oyunu tekrar yükledim. Bu çözümler dışındaki çözümlerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.

Kütüphane,oyuna sağ tık,özellikler,yerel dosyalar seçeneğine gelin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıklayın.Belki işe yarayabilir.

Program kaldırdan kaldırıp tekrar kurun hocam.
Ya 3 gündür 5 kere oyunu steam üzerinden silip geri yükledim. Sen bunu söyleyince program ekle kaldır ile oyunu değil paradox launcher v2 yi kaldırdım sorunum düzelti. Mİnnettarım.
Kütüphane,oyuna sağ tık,özellikler,yerel dosyalar seçeneğine gelin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıklayın.Belki işe yarayabilir.
Bu işlem işe yaramamıştı hocam önceden denemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı