Çözüldü HOI4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Eren4236

Centipat
Daha fazla  
Steam'den HOI4'ü aça tıklıyorum, paradoxa gönderiyor oradan da oyunu başlata tıklıyorum ve hata veriyor dosyaları doğruladım, sildim geri yükledim olmuyor fakat bir keresinde oyunu ve Launcher'i sildim ardından oyunu tekrar yükledim. Bu sefer oyunu Steam'de başlatırken Launcher'i atla dediğimde açıldı. Sonrasında alt F4 atıp düz başlat dedim yine Launcher'i açtı ve başlata basınca aynı hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-12 152102.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 57
Çözüm
Eki Görüntüle 2328314

Steam'de HOI4'e sağ tıklayıp işaretlediğim seçeneği seçerseniz muhtemelen açılacaktır.

Bunu yaptığımda olmadı fakat sorunu kendim çözdüm. Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmında kullanıcı dizinini boşaltıp hemen altındaki Debug modu başlattım, oyun açıldı. Ardından oyunu kapadım bu sefer Launcher'deki modları aktif ederek Launcher'deki başlata bastım sonunda oyun açıldı.

Steam'de HOI4'e sağ tıklayıp işaretlediğim seçeneği seçerseniz muhtemelen açılacaktır.

Eki Görüntüle 2328314

Bunu yaptığımda olmadı fakat sorunu kendim çözdüm. Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmında kullanıcı dizinini boşaltıp hemen altındaki Debug modu başlattım, oyun açıldı. Ardından oyunu kapadım bu sefer Launcher'deki modları aktif ederek Launcher'deki başlata bastım sonunda oyun açıldı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…