TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 873 Çözümler 20 24 Ocak 2025 #1 Sorduğum gibi. Alman tank template nasıl olmalı? Ben şu anlık görseldeki şekilde kullanıyorum. Sinyal bölüğü de ekleyeceğim. Bu yeterli mi?
Sorduğum gibi. Alman tank template nasıl olmalı? Ben şu anlık görseldeki şekilde kullanıyorum. Sinyal bölüğü de ekleyeceğim. Bu yeterli mi?
Çözüm Pluxy01 24 Ocak 2025 SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle.
SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.540 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle. Artı 1 Eksi Çözüm
SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle.
KS KS TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 873 Çözümler 20 24 Ocak 2025 #3 Pluxy01 dedi: SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yaptım. Genel olarak devletlere karşı yeterli değil mi? İleride değiştirmeme gerek yok yani. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: SPG'lere gerek yok. 30 width yap, 8 tank 7 motorize. Support bölümüne logistic ve signal company ekle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yaptım. Genel olarak devletlere karşı yeterli değil mi? İleride değiştirmeme gerek yok yani.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.540 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 TH6 dedi: Tamamdır yaptım. Genel olarak devletlere karşı yeterli değil mi? İleride değiştirmeme gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tüm oyun yeterli olacaktır. Tabi tankın içinde ne olduğu da önemli. Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Tamamdır yaptım. Genel olarak devletlere karşı yeterli değil mi? İleride değiştirmeme gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tüm oyun yeterli olacaktır. Tabi tankın içinde ne olduğu da önemli.
KS KS TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 873 Çözümler 20 24 Ocak 2025 #5 Pluxy01 dedi: Tüm oyun yeterli olacaktır. Tabi tankın içinde ne olduğu da önemli. Genişletmek için tıkla... Panzer 3 var şuan. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Tüm oyun yeterli olacaktır. Tabi tankın içinde ne olduğu da önemli. Genişletmek için tıkla... Panzer 3 var şuan.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.540 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #6 TH6 dedi: Panzer 3 var şuan. Genişletmek için tıkla... Ha DLC'siz oynuyorsun. Army exp. ile statları arttırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ordan gelecek ekstra stat da yeter herhalde. Artı 0 Eksi
TH6 dedi: Panzer 3 var şuan. Genişletmek için tıkla... Ha DLC'siz oynuyorsun. Army exp. ile statları arttırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ordan gelecek ekstra stat da yeter herhalde.
KS KS TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 873 Çözümler 20 24 Ocak 2025 #7 Pluxy01 dedi: Ha DLC'siz oynuyorsun. Army exp. ile statları arttırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ordan gelecek ekstra stat da yeter herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet DLC yok oyunumda. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Ha DLC'siz oynuyorsun. Army exp. ile statları arttırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ordan gelecek ekstra stat da yeter herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet DLC yok oyunumda.