Ben olsaydım, Almanya'yı seçmezdim ve tarihe göre oynardım.
Hocam geçen hafta sonu Almanya oldum. 1940 yılında Ingiltere düşürdüm. 1941'e kadar orduyu 23-24 CW yapmaya çalıştım. Rusya düşmek üzereyken savaş açıyordum Komintern'e katılır ds bedava düşürürüm diye. 1942'de saldırmıştım ABD'ye. 1943'te saldırdığımda çok güçlenmişti ABD. Japonya ile savaşmak istemiyorum aslında. Çin'in Tibet toprağını alıp Hindistan komserlik kurmayı tercih ediyorum ama. 4 yıllık planı tercih ediyorum. 1940 yılında her şey yolunda giderse debuff kalkıyor aslında.Hocam sorularınıza tek tek değil daha toplu bir cevap vereceğim. Öncelikle İsviçre işgali eğer USSR yada Allies hayatta ise çok saçma bir hareket olur onların size sağladığı kaynaklar değerli. İkinci olarak İsveç gibi yerleri işgal etmeniz tamamen ekonomi yolunuz ile ilgili. Eğer 4 yıllık plan ile devam eder ve "Fetih Ekonomisini" tercih ederseniz sık sık bir yerleri işgal etmek zorundasınız yoksa ekonominiz patlar. Balkan işgali önemlidir çünkü Yunanistan eninde sonunda müttefiklere girecek ve emin olun orada büyük bir cephe can yakar. Bence SSCB işgalinden önce ABD savaşını bitirmek daha mantıklı ve kolay ama gerçekçi değil. Ben şahsen işgal ettiğim her yerde reichskommissariat kuruyorum çünkü kaybettiğim ekipmana kesinlikle değmiyor. Zaten core Almanya fazlasıyla op. İtalya içinde sizin keyfinize kalmış ama SSCB işgali öncesinde aradan çıkarmakta fayda var. Japonya sorun olmaması lazım. ABD İngiliz ve İtalyan donanmalarını alırsanız zaten Japonya`ya tek seferde çıkarsınız.
Hocam ABD dünya tansiyonu %100 olduktan sonra durdurulamıyor erken saldırmak en iyisi.Hocam geçen hafta sonu Almanya oldum. 1940 yılında Ingiltere düşürdüm. 1941'e kadar orduyu 23-24 CW yapmaya çalıştım. Rusya düşmek üzereyken savaş açıyordum Komintern'e katılır ds bedava düşürürüm diye. 1942'de saldırmıştım ABD'ye. 1943'te saldırdığımda çok güçlenmişti ABD. Japonya ile savaşmak istemiyorum aslında. Çin'in Tibet toprağını alıp Hindistan komserlik kurmayı tercih ediyorum ama. 4 yıllık planı tercih ediyorum. 1940 yılında her şey yolunda giderse debuff kalkıyor aslında.
Hocam bu konularda tabii ki savunmuyorum ve Nazi Almanyasi'nı haklı çıkarmaz ama Hitler'i ve faşizmi Avrupa'da başa getiren 1.dunya savaşında yapılan barış anlaşmaları oldu. Sovyetlerin gulagları ve soykırımları, İngiltere'nin Türkiye'yi savaşa sokmak için Aydın veya Muğla'yı bombalaması. Bunu naziler yaptı demesi. Keza ABD'nin Japonya'ya atom bombasını askeri tesislere değil de sivillere atması. Japonya'da suçlu ama 250 bin(?) sivili öldürme hakkı veriyor mu ve uluslararası savaş hukuka göre suç bu ama ABD yargılanmadı. Japonların Mançurya'daki biyolojik araştırmalarını ABD'ye vermesi ile savaş suçlarından muaf olması söz edilmiyor. Hep tek yönlü suçlanıyor. Tekrar söylüyorum Nazileri savunma niyetim yok ama Müttefikler de masum değil. 12 adalar sırf biz savaşa katılmadık diye Yunanistan'a verildi. Bu konuyu ayrı konuda tartışılabilir konudan sapıyor çünkü
Hocam ABD dünya tansiyonu %100 olduktan sonra durdurulamıyor erken saldırmak en iyisi.
Hocam aynen en iyi taktik o. İngiltere düşer düşmez bütün orduyu Kanada sınırına yollayın zaten cepheyi bile kapatamaz.İngiltere düştükten sonra saldırayım o zaman. Daha çok Japonya ile savaştayken saldiriyordum ABD'ye. Önceliği Rusya'ya veriyordum 1941'de saldırıp 42'de bitiyor sonrası malum.
Hocam faşist Ingiltere oynadınız mı bilmiyorum ama AI, Amerika'ya faction kurduruyor. Bu durumla karşılaştınız mı? NordAmerika için Meksika'nın Tijuana bölgesi de lazım. Almanya ile saldırdığımız zaman faction kurduğu oldu mu?Hocam aynen en iyi taktik o. İngiltere düşer düşmez bütün orduyu Kanada sınırına yollayın zaten cepheyi bile kapatamaz.