HOI4 Almanya ile Fransa yenilmiyor

Yonko

Centipat
Daha fazla  
HOI4'te Almanya'yla Fransa'yı yenemiyorum. Hava üstünlüğü bende olduğu halde itemiyorum. Division templatelerini izlediğim bir videoya göre yapmıştım. Ne önerirsiniz ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1692826804769.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Tankın iyi değil light medium karıştırma 40 widht 30 organizasyona sahip medum tanklar yap arayada motorize.

Basmış olduğunuz tanklar ile Belçika'yı itmeyi deneyin hocam.

• Yaptığın tank divisionu iyi değil.
  • CAS ve Fighter sayısı yetersiz. Tank divisionunda sadece soft Attack'a abansaydın bile uçakların iyi olsaydı hard attack açığını kapatabilirdin.
  • Petrol sıkıntısı çekiyorsun uçakları geçtim buna bağlı olarak donanman da boştatır yani her an çıkartma yiyebilirsin.
  • Stability ve war Support'tan gelen debufflardan dolayı organizasyon kaybın var.
  • Doktrinleri ayarlamadığın için gelecek olan organizasyon ve saldırı bufflarını da kullanamıyorsun.
  • Senin bir de maden açığın vardır kaybettiğin uçakların yerini dolduramuyorsundur. O açığı da kapatman gerekecek çünkü havayı kaybedersen karayı ilerletemezsin.
  • Ayrıca Fransa'ya Belçika üzerinden saldırsaydın daha kolay alırdın.

Belçika'nın batısındaki birliklere supply gitmiyor ve çok attrition yiyorlar.Önce Belçika'yı işgal edip sonra Fransa'ya kuzeyden saldır.

Uçak konusunda Fighter'lar iyi duruyor tabii şu anlık o da, ama CAS biraz az kalmış. Onun dışında Tank olarak kaliteli bir medium tank iş yapacaktır. Uçak filosunu kesinlikle artırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…