ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 3 Haziran 2022 #1 Tümen sayım 13'e düştü ve 0 insan gücü var. Bir yeri atladım veya yanlışlık mı yaptım? (Demokratik yoldayım.)
Tümen sayım 13'e düştü ve 0 insan gücü var. Bir yeri atladım veya yanlışlık mı yaptım? (Demokratik yoldayım.)
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 ArdaFRKN dedi: Tümen sayım 13'e düştü ve 0 insan gücü var. Bir yeri atladım veya yanlışlık mı yaptım? (demokratik yoldayım.) Genişletmek için tıkla... Demokratlarda fazla manpower olmuyor diye biliyorum askere alma politikasını ayarlayın biraz yardımı olacaktır ayrıca agora modu mu oynuyorsunuz yoksa vanilla mı?
ArdaFRKN dedi: Tümen sayım 13'e düştü ve 0 insan gücü var. Bir yeri atladım veya yanlışlık mı yaptım? (demokratik yoldayım.) Genişletmek için tıkla... Demokratlarda fazla manpower olmuyor diye biliyorum askere alma politikasını ayarlayın biraz yardımı olacaktır ayrıca agora modu mu oynuyorsunuz yoksa vanilla mı?