2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 21 Ekim 2023 #21 Kaanolovski dedi: Kanka tank diye 2000 breakthrough abartı bir şey çıkarmaya gerek yok, attığın video çoğunlukla yanlış yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... prex dedi: Rpleri güzel işte. Micro'su berbat. Türk bir yayıncı aralarında şişmanlar TV parçalar ve rehberleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben sadece incircle tanımını yaptığı için atmıştım. Şahsen kendim oynayarak öğrendim ben dediklerinizi bilmiyorum.
Kaanolovski dedi: Kanka tank diye 2000 breakthrough abartı bir şey çıkarmaya gerek yok, attığın video çoğunlukla yanlış yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... prex dedi: Rpleri güzel işte. Micro'su berbat. Türk bir yayıncı aralarında şişmanlar TV parçalar ve rehberleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben sadece incircle tanımını yaptığı için atmıştım. Şahsen kendim oynayarak öğrendim ben dediklerinizi bilmiyorum.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #22 Kaanolovski dedi: Kanka tank diye 2000 Breakthrough abartı bir şey çıkarmaya gerek yok, attığın video çoğunlukla yanlış yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Tankı kendi haline bıraksan zaten doktrini ile 1000 breakthrough. Arkadaş yapay zekaya karşı oynayacağı için karşısındaki birimler savunma halinde 12-180 arası vuracak. >180 breakthrough bile yeterli olur ona.
Kaanolovski dedi: Kanka tank diye 2000 Breakthrough abartı bir şey çıkarmaya gerek yok, attığın video çoğunlukla yanlış yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Tankı kendi haline bıraksan zaten doktrini ile 1000 breakthrough. Arkadaş yapay zekaya karşı oynayacağı için karşısındaki birimler savunma halinde 12-180 arası vuracak. >180 breakthrough bile yeterli olur ona.