HOI4 Amerika'da ne gibi yol izlemeliyim?

Real Defender

Hectopat
Yer
Konohagakure
Merhaba, Amerika oynuyorum. Hangi doktrinleri gitmeliyim ve hangi gemileri basmalıyım? Man the guns DLC olmadığı için diğer odaklar yok! Bu arada ordu, gemi ve uçak bu üç doktrini söylermisiniz? Yani bir tanesini söylemezseniz sevinirim.

Kara için Mobile warfare gidiyordum ben.
Hava için tek kişilik modda close Air Support desteği veren yoldan git. Çok oyunculuda strategic bombing veren yoldan gidip adamları orta çağa geri döndürebilirsin.
Deniz için en sağdaki.

Uçak gemisi basabilirsin. 10 11 tane basıyorum ben.

Hocam fazladan birkaç bilgi eklemek istiyorum. Kişisel görüşüm Multi oynanmayacaksa uçak gemisi olarak toplam 8 tane yeter fakat oyuncunun kaç tane filo kuracağına göre bu sayı artar. Çünkü bir filoda 4 tane uçak gemisi olması iyi oluyor. Bir filoda 5. uçak GE misini koyarsanız penaltı yiyorlar. 50 tane kadar denizaltı basılabilir. Japonya pasifik adalarını ve diğer ülkeleri işgal ederken denizaltılar ile konvoyları avlayabilirsiniz ve Japonya'nın askerleri ikmal alamayacağı için çok rahat geri püskürtülür. Ayrıca savaş gemisi ve destroyers basılması taraftarıyım. Filomdaki birkaç destroyers gemisini Japon denizaltılarını avlamak ve ticaretimi korumak için kullanmanızı tavsiye ederim. Cruisel model gemide basmanızı öneririm çünkü cruisel model gemiler savaş gemilerini ve uçak gemilerinin önüne atılarak onların hasar almalarını engellerler.

Son düzenleme:

Ben fazla filo kullandığım için çok basıyorum. Kalanında haklısınız. Denizaltı basmakla çok uğraşmıyorum onun yerine anti-sub ve anti-Air olarak fazla sayıda destroyer basıyorum. Kruvazör kullanımının koruması konusunda da haklısınız. Genelde tek kişilik modda oynadığım için benim amerikan donanmam vur geç oluyor sadece .

Donanmadan hiç anlamıyorum. Öğrenmeye çalışıcam.
Kaça kadar sivil basmalıyım?

Son düzenleme:
Amerika oynamama kararı verdim (single player). Çünkü Japonu alıyorum ama öin alıyor bütün herşeyi normandiya atıp almanın işini bitiriyorum bana toprak kalmıyor o yüzden sarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…