HOI4 Barbarossa öncesi neler yapılmalı?

Artı olarak verilen tavsiyeler berbat. 36'da direkt Polonya'ya justify atıp Polonya'yı alıp focus rushla. Allies karşına çıkarsa Allies wipelarken Baltık bölgesini de temizle. Frontu genişlet yani. 18W AT+AA kullan.

@Keremmss yabancı kaynaklara bakman daha iyi olur. Türk olup da adamakıllı HOI4 çekene denk gelmedim. Bahsi geçen arkadaşın videosuna 5-10 saniye zar zor tahammül edebildim.

Evet maxmarine çok sıkıcı anlatıyor.

+ Olarak verilen tavsiyeler berbat. 36'da direkt Polonya'ya justify atıp Polonya'yı alıp focus rushla. Allies karşına çıkarsa Allies wipelarken Baltık bölgesini de temizle. Frontu genişlet yani. 18w AT+AA kullan.

@Keremmss yabancı kaynaklara bakman daha iyi olur. Türk olup da adam akıllı HOI4 çekene denk gelmedim. Bahsi geçen arkadaşın videosuna 5-10 saniye zar zor tahammül edebildim.
Evet bu arada taktikler cidden rezalet. 1939'a kadar civ bas falan denmiş bir de, sanki Sovyetleri üretimde uzun vadede geçebilecekmiş gibi. Bir an önce dalabildiği herkese dalıp hatta "allies" devletleri direkt çökertip bölebildiği kadar puppet yaparak(fabrikalar için) inanılmaz güçlenip dalabildiği en erken sürede dalması lazım aslında.

Arkadaşımda 100 lirasına iddiaya girdik ben Almanya'yım o da Sovyet'ler birliği.
Bir şekilde kazanmam lazım ama arkadaşımın bayağı bir tecrübesi var (ben daha Fransa'yı nasıl alırım bilmiyorum)
Detaylı bir şekilde barbarossa öncesi yapılacak şeyleri açıklayabilir misiniz?
Bana sürekli "fasulyesine oynamam hee diyen dayı. MP4" atıp duruyor.
Uçak basmanı tavsiye ederim şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı