AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 HOI4 de demir adamda monarchy is back in fashion başarımını yapmaya çalıştım. Yaptım da ama başarımım verimedi neden olabilir? 
HOI4 de demir adamda monarchy is back in fashion başarımını yapmaya çalıştım. Yaptım da ama başarımım verimedi neden olabilir? 
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 Iron Man modda ve normal zorluk modunun üstünde misiniz? Oyunda sağ üstte kupa işareti var fareyi üstüne getirip fotoğraf atın.
Iron Man modda ve normal zorluk modunun üstünde misiniz? Oyunda sağ üstte kupa işareti var fareyi üstüne getirip fotoğraf atın.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 19 Ekim 2024 #3 AhmetTR01 dedi: HOI4 de demir adamda monarchy is back in fashion başarımını yapmaya çalıştım. Yaptım da ama başarımım verimedi neden olabilir?  Genişletmek için tıkla... Kronik sıkıntılı başarım hilesi öneriyorum
AhmetTR01 dedi: HOI4 de demir adamda monarchy is back in fashion başarımını yapmaya çalıştım. Yaptım da ama başarımım verimedi neden olabilir?  Genişletmek için tıkla... Kronik sıkıntılı başarım hilesi öneriyorum
AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #4
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #5 Hocam sağ üstteki kupaya tıklayın başarımı bulun. Mouseyi üstüne getirip tekrar SS atın hala olmamışsa bug olmuştur. Steam achivements Manager ile açabilirsiniz istediğiniz başarımı herhangi bir sorun olmaz.
Hocam sağ üstteki kupaya tıklayın başarımı bulun. Mouseyi üstüne getirip tekrar SS atın hala olmamışsa bug olmuştur. Steam achivements Manager ile açabilirsiniz istediğiniz başarımı herhangi bir sorun olmaz.