4 457322 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 512 10 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, HOI4 oynamak istiyorum ama PC mi zorluyor. HOI4 benzeri PC kastırmayacak oyunlar nelerdir? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021
Merhabalar, HOI4 oynamak istiyorum ama PC mi zorluyor. HOI4 benzeri PC kastırmayacak oyunlar nelerdir? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Temmuz 2021 #3 HOI4 benzeri oyunlar genelde bilgisayarı kastırır. AI'ın asker basması gibi durumlar yüzünden. Age of History II oynayabilirsiniz.
HOI4 benzeri oyunlar genelde bilgisayarı kastırır. AI'ın asker basması gibi durumlar yüzünden. Age of History II oynayabilirsiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2021 #4 457322 dedi: Merhabalar, HOI4 oynamak istiyorum ama PC mi zorluyor. HOI4 benzeri PC kastırmayacak oyunlar nelerdir? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Age of History II öneririm 80 saatim var ve ilk 10 saatte çözersin oyunu.
457322 dedi: Merhabalar, HOI4 oynamak istiyorum ama PC mi zorluyor. HOI4 benzeri PC kastırmayacak oyunlar nelerdir? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Age of History II öneririm 80 saatim var ve ilk 10 saatte çözersin oyunu.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Temmuz 2023 #5 Europa Universalis IV on Steam Europa Universalis IV gives you control of a nation through four dramatic centuries. Rule your land and dominate the world with unparalleled freedom, depth and historical accuracy. Write a new history of the world and build an empire for the ages. store.steampowered.com Bu oyun HOI4 ile benzer mi? Ne farklılıkları var?
Europa Universalis IV on Steam Europa Universalis IV gives you control of a nation through four dramatic centuries. Rule your land and dominate the world with unparalleled freedom, depth and historical accuracy. Write a new history of the world and build an empire for the ages. store.steampowered.com Bu oyun HOI4 ile benzer mi? Ne farklılıkları var?