Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 SSCB oynuyordum. 2.50 yasasındayken bir anda 3M manpowerdan 300k yı gördüm. Manpower ekranına baktığım zaman %0.60 alım yasası vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2022
SSCB oynuyordum. 2.50 yasasındayken bir anda 3M manpowerdan 300k yı gördüm. Manpower ekranına baktığım zaman %0.60 alım yasası vardı.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 17 Mayıs 2022 #2 Tc_hamza dedi: SSCB oynuyordum. 2.50 yasasındayken bir anda 3M manpowerdan 300k yı gördüm. Manpower ekranına baktığım zaman %0.60 alım yasası vardı. Genişletmek için tıkla... O derece manpower düşmesi nükleer veya çoklu cepheden saldırı yemediginiz sürece imkansız. Acaba garnizon ayarlarıyla mı oynadınız? Garnizon kısmının, non-core nüfus yeri ve genel olarak ss atın.
Tc_hamza dedi: SSCB oynuyordum. 2.50 yasasındayken bir anda 3M manpowerdan 300k yı gördüm. Manpower ekranına baktığım zaman %0.60 alım yasası vardı. Genişletmek için tıkla... O derece manpower düşmesi nükleer veya çoklu cepheden saldırı yemediginiz sürece imkansız. Acaba garnizon ayarlarıyla mı oynadınız? Garnizon kısmının, non-core nüfus yeri ve genel olarak ss atın.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 joshamwerk dedi: O derece manpower düşmesi nükleer veya çoklu cepheden saldırı yemediginiz sürece imkansız. Acaba garnizon ayarlarıyla mı oynadınız? Garnizon kısmının, non-core nüfus yeri ve genel olarak ss atın. Genişletmek için tıkla... Efendim öyle değil. %0.60 alıyordu sonra 0.80 oldu öyle öyle arttı. Benim nalamadığım %2.50 den nasıl 0.60 a düştüğü.
joshamwerk dedi: O derece manpower düşmesi nükleer veya çoklu cepheden saldırı yemediginiz sürece imkansız. Acaba garnizon ayarlarıyla mı oynadınız? Garnizon kısmının, non-core nüfus yeri ve genel olarak ss atın. Genişletmek için tıkla... Efendim öyle değil. %0.60 alıyordu sonra 0.80 oldu öyle öyle arttı. Benim nalamadığım %2.50 den nasıl 0.60 a düştüğü.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 Draft dodging var mıydı?
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #5 Hypno dedi: Draft dodging var mıydı? Genişletmek için tıkla... o ne? Heee omu yoktu.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #6 Total mobilization yapmadıysanız ve draft dogging yoksa başka bir şey vardır.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #7 Hypno dedi: Total mobilization yapmadıysanız ve draft dogging yoksa başka bir şey vardır. Genişletmek için tıkla... total yapmıştım belkide ondan .
Hypno dedi: Total mobilization yapmadıysanız ve draft dogging yoksa başka bir şey vardır. Genişletmek için tıkla... total yapmıştım belkide ondan .
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #8 Total mobilization'u iyi okumamışsınız demek ki recruitable population -%3 olarak debuff yersiniz. Bunu aldığınız takdirde decisions sekmesine yeni bir decision gelir eğer aktif ederseniz bu debuff savaş süresince kalkar.
Total mobilization'u iyi okumamışsınız demek ki recruitable population -%3 olarak debuff yersiniz. Bunu aldığınız takdirde decisions sekmesine yeni bir decision gelir eğer aktif ederseniz bu debuff savaş süresince kalkar.