BySamifaki Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 HOI4'te bir arkadaşımla nasıl aynı ülkede oynayabilirim? Sanırım bunun modu var ama bilmiyorum. Modu söylerseniz sevinirim ya da nasıl yapacağımı.
HOI4'te bir arkadaşımla nasıl aynı ülkede oynayabilirim? Sanırım bunun modu var ama bilmiyorum. Modu söylerseniz sevinirim ya da nasıl yapacağımı.
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.946 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Kasım 2020 #2 Oyun ayarlarında CO-OP var, ikiniz de açın onu ve Multiplayer oyun oluşturun. Artı 0 Eksi
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.207 Makaleler 1 Çözümler 62 24 Kasım 2020 #3 BySamifaki dedi: HOI4'te bir arkadaşımla nasıl aynı ülkede oynayabilirim? Sanırım bunun modu var ama bilmiyorum. Modu söylerseniz sevinirim ya da nasıl yapacağımı. Genişletmek için tıkla... Oyunun açılması uzun sürdü, geldim Şimdi çözüm çok basit. Resim: Resimde gösterdiğim işaretli yeri tikliyorsunuz ve her şey tamam Artı 0 Eksi
BySamifaki dedi: HOI4'te bir arkadaşımla nasıl aynı ülkede oynayabilirim? Sanırım bunun modu var ama bilmiyorum. Modu söylerseniz sevinirim ya da nasıl yapacağımı. Genişletmek için tıkla... Oyunun açılması uzun sürdü, geldim Şimdi çözüm çok basit. Resim: Resimde gösterdiğim işaretli yeri tikliyorsunuz ve her şey tamam