EmirGunduz Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 199 24 Ağustos 2022 #1 Sorduğum şey biraz saçma ama açıkçası biraz sabırsız bir insanım. DLC için ön sipariş verdim, bir bug ile falan erkenden yükleme imkanım var mı?
Sorduğum şey biraz saçma ama açıkçası biraz sabırsız bir insanım. DLC için ön sipariş verdim, bir bug ile falan erkenden yükleme imkanım var mı?
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 EmirGunduz dedi: Sorduğum şey biraz saçma ama açıkçası biraz sabırsız bir insanım. DLC için ön sipariş verdim, bir bug ile falan erkenden yükleme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yani adamlar tarihide belirtmişlerdir yaklaşık 1 ay sonra herhangi bir sorun olmazsa erişime açılacak bende sabırsızlıkla bekliyorum.
EmirGunduz dedi: Sorduğum şey biraz saçma ama açıkçası biraz sabırsız bir insanım. DLC için ön sipariş verdim, bir bug ile falan erkenden yükleme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yani adamlar tarihide belirtmişlerdir yaklaşık 1 ay sonra herhangi bir sorun olmazsa erişime açılacak bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Secret 37 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 200 Makaleler 1 26 Ağustos 2022 #3 Bende ön sipariş verdim DLC çıkacağı zaman büyük ihtimal kendisi otomatik yüklenecektir.