T Tarih44 Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 HOI4 bu sene ne zaman ücretsiz dağıtılacak? Bildiğim kadarıyla her sene Paradox oyunlarını ücretsiz dağıtıyor ben de merak ettim. Bu sene ne zaman ücretsiz dağıtacaklar? Şu an EU4 ücretsiz mesela. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
HOI4 bu sene ne zaman ücretsiz dağıtılacak? Bildiğim kadarıyla her sene Paradox oyunlarını ücretsiz dağıtıyor ben de merak ettim. Bu sene ne zaman ücretsiz dağıtacaklar? Şu an EU4 ücretsiz mesela.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.158 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Ekim 2024 #2 Ana oyunun ücretsiz olması çok da önemli değil. DLC'ler olmadan vanilla sarmıyor zaten. Onlar da bunu biliyor.
Ana oyunun ücretsiz olması çok da önemli değil. DLC'ler olmadan vanilla sarmıyor zaten. Onlar da bunu biliyor.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 Bu sene dağıtıldı ya.
T Tarih44 Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #4 selorr dedi: Bu sene dağıtıldı ya. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla daha olmadı bu sene. Görkem Say dedi: Ana oyunun ücretsiz olması çok da önemli değil. DLC'ler olmadan vanilla sarmıyor zaten. Onlar da bunu biliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama merak ediyorum.
selorr dedi: Bu sene dağıtıldı ya. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla daha olmadı bu sene. Görkem Say dedi: Ana oyunun ücretsiz olması çok da önemli değil. DLC'ler olmadan vanilla sarmıyor zaten. Onlar da bunu biliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama merak ediyorum.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #5 Tarih44 dedi: Bildiğim kadarıyla daha olmadı bu sene. Genişletmek için tıkla... 1 haftalık oldu diye hatırlıyorum nisan ayında.
Tarih44 dedi: Bildiğim kadarıyla daha olmadı bu sene. Genişletmek için tıkla... 1 haftalık oldu diye hatırlıyorum nisan ayında.
T Tarih44 Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #6 selorr dedi: 1 haftalık oldu diye hatırlıyorum nisan ayında. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki ne zaman?
selorr dedi: 1 haftalık oldu diye hatırlıyorum nisan ayında. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki ne zaman?