ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 20 Eylül 2023 #1 HOI4'de oynarken politik kısma veya araştırmaya falan basınca oyun donuyor ve crash veriyor bunun çözümü var mı? Dosyaların bütünlüğünü doğruladım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
HOI4'de oynarken politik kısma veya araştırmaya falan basınca oyun donuyor ve crash veriyor bunun çözümü var mı? Dosyaların bütünlüğünü doğruladım.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 20 Eylül 2023 #11 ahmet_kıran dedi: Tamamdır öneri için teşekkürler. Bilgisayarım iyi değil ondan olduğunuda düşünüyorum. Eğer olmazsa HOI 4 oynamıyıcaz veya eski sürümlerini oynayacagım. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sürümü değiştirmenizi önermem. Bunun dışında ya vanilla oynayıp fpsmap modunu açın ya da sadece tek başına great war modunu oynayın. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Tamamdır öneri için teşekkürler. Bilgisayarım iyi değil ondan olduğunuda düşünüyorum. Eğer olmazsa HOI 4 oynamıyıcaz veya eski sürümlerini oynayacagım. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sürümü değiştirmenizi önermem. Bunun dışında ya vanilla oynayıp fpsmap modunu açın ya da sadece tek başına great war modunu oynayın.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #12 ahmet_kıran dedi: 1.12.14 şu an. Hayır. Genişletmek için tıkla... Modlardandır. Artı 0 Eksi