HOI4 division template önerisi

atitalha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir major bir de minor ülkeler için division template önerir misiniz? Bir de template mantığını temelini anlatır mısınız? Ben şöyle yapıyordum 18'e kadar piyade sonra 2 tane top koyup 24 with template yapıyordum zamanı gelınce 40'a cıkarıyordum. Ne yapmam lazım soft Attack'ı olabildiğince yüksek mi tutmam lazım?

Arkadaşlar bir major bir de minor ülkeler için division template önerir misiniz? Bir de template mantığını temelini anlatır mısınız? Ben şöyle yapıyordum 18'e kadar piyade sonra 2 tane top koyup 24 with template yapıyordum zamanı gelınce 40'a cıkarıyordum. Ne yapmam lazım soft Attack'ı olabildiğince yüksek mi tutmam lazım?

9 piyade 1 topçu veya 7 piyade 2 ya da 3 topçu.

Hard attack zırhlı birliklere vurur piyadeye değil eğer piyadeyi itemiyorsanız soft attack ve breakthrough değerlerini yükseltmeye çalışın. Ayrıca ilk yazan arkadaşın yaptığı gibi piyadeyi 40 yapmayın. Combat width değiştiğinden beridir 40 mantıklı değil. 40w birimlerden normal topraklarda kullanırsanız sadece biri savaşa girer urbanda 2 tanesi savaşa girer diyelim ki 30w kullandınız o zaman normal topraklarda da 2 tanesi savaşa girer. Piyade için 18, 21, 24, 30, 32 ve 34 width kullanabilirsiniz tank içinde bunlar olur ama benim önerim tank için 30, 32 ve 34w kullanmanız. Bu şekilde hem birden fazla birim savaşa katılır hem de topraktan aldığınız debuff az olur.

Hard attack zırhlı birliklere vurur piyadeye değil eğer piyadeyi itemiyorsanız soft attack ve breakthrough değerlerini yükseltmeye çalışın. Ayrıca ilk yazan arkadaşın yaptığı gibi piyadeyi 40 yapmayın.combat width değiştiğinden beridir 40 mantıklı değil. 40W birimlerden normal topraklarda kullanırsanız sadece biri savaşa girer urbanda 2 tanesi savaşa girer diyelim ki 30W kullandınız o zaman normal topraklarda da 2 tanesi savaşa girer. Piyade için 18, 21, 24, 30, 32 ve 34 width kullanabilirsiniz tank içinde bunlar olur ama benim önerim tank için 30, 32 ve 34W kullanmanız. Bu şekilde hem birden fazla birim savaşa katılır hem de topraktan aldığınız debuff az olur.

10W yapın diyen bir arkadaş gördüm sizce o mantıklı mı? Bütün yerlerde savaş genişliği 10'un katları şeklinde. Mesela Türkiye'nin Edirne tarafında savas genisligi 70 7 tane bölük sokabilirim 10W yaparsam. Bu olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı