HOI4 division template

Arda Bulat

Centipat
Daha fazla  
Almanla Sovyet'e dalacağım ama this plan is risky diyor kullandığım ordu piyade ağırlıklı tank neredeyse yok ama stokta 5000'e yakın medium tank var. Sovyet'e karşı mediummu heavymi kullansam onu da bilmiyorum. 7 infantry 2 art kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dalga geçiyorum deyin ne olur Sovyet'in berbat altyapısına heavy le girilir mi mediumla girilir mi büyük ihitmal teknolojide geridesiniz.

Hafif tank ve piyade ağırlıklı girin medium ve heavy ye hiç bulaşmayın.

Hocam dalga geçiyorum deyin ne olur Sovyet'in berbat altyapısına heavy le girilir mi mediumla girilir mi büyük ihitmal teknolojide geridesiniz.

Hafif tank ve piyade ağırlıklı girin medium ve heavy ye hiç bulaşmayın.
Ben 38 piyade 10 medium ile kolayca düşürüyordum sovyeti.

Almanla Sovyet'e dalacağım ama this plan is risky diyor kullandığım ordu piyade ağırlıklı tank neredeyse yok ama stokta 5000'e yakın medium tank var. Sovyet'e karşı mediummu heavymi kullansam onu da bilmiyorum. 7 infantry 2 art kullanıyorum.
Maxmarine tutorial izleyin buradan tam olarak anlatmak çok mümkün değil.

Medium ve heavy sovyet topraklarında kullanilmaz. Sovyetler Birliği saldırıya geçtiğiniz anda tüm altyapıları patlatıp kullanilamaz hale getirir medium ve heavy tanklar orada sadece ikmal hatlarınızı somurup askerlerin ikmalsizlikten ölmesine neden olur. Ajanliktan Sovyetler birliğine atabildiginiz kadar işbirliği hükümeti atın daha sonra saldiriya gecin bu sekilde Moskova'ya girdiğiniz anda Sovyetler Birliği düşer Ural dağlarına kadar itmenize gerek kalmaz. Planın riskli gösterilmesi muhtemelen sınıra hayvan gibi ordu gönderdiğin icin ikmal hatları yetersiz kaliyordur ya motorize önceliğini değiştir ya da yeni supply hub'lar inşa et. Hocam ayrıca 7-2 metasi biteli çok oluyor ya 9-1 ya da 9-2 kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı