HOI4 DLC önerisi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bütçem maksimum 50 TL.

Expansion - Hearts of Iron IV: Death or Dishonor
Hearts of Iron IV: Allied Armor Pack
Hearts of Iron IV: Axis Armor Pack

Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca şunu da söyleyeyim oyunu axis tarafında çok oynamıyorum. Genelde Türkiye, ABD, birleşik krallık, Sovyet'ler birliği, Romanya falan oynarım. Axis tarafında ise İtalya oynarım genelde.

Death or dishonor güzel. Ama onun dışında sizde yoksa Battle of Bosporus da alabilirsiniz.

Son ikisi zırh paketi almaya gerek yok. Türkiye için Battle for the Bosporus'u alabilirsin 52 TL şu an.

Death or dishonor güzel. Ama onun dışında sizde yoksa Battle of Bosporus da alabilirsiniz.

Hocam adamakıllı bir şey eklemiyormuş sadece focuslarda ekleme varmış o kadar.

@BatuNSKartal @Blacanka bir de şey soracaktım. Ben diyelim allied Armor pack aldım. Tank dizayn etme olayı vardı oyunda dizayn edebiliyor muyum istediğim gibi o DLC'yi alırsam?

Armor packlerin tek olayı tankların kaplamalarını değiştirmesi. Tank dizayn olayı no step back te.

Ve evet Battle of Bosporus tek odak ağacına etki ediyor ama ülkeleri çok daha güzel yere getiriyor ben onun ile oynarken alman kadar zevk alıyorum.

Balkan ülkelerinde de genelde oynamıyorum. Kararsız kaldım ne yapsam. Bosphorus'u 2 TL ile alamıyorum 2 TL için de ATM'ye gitmeye üşenirim.

Balkan ülkelerinde de genelde oynamıyorum. Kararsız kaldım ne yapsam. Bosphorus'u 2 TL ile alamıyorum 2 TL için de ATM'ye gitmeye üşenirim.

Sizin bileceğiniz iş ama Türkiye oynarsanız gelecekte almanızı tavsiye ederim

Sizin bileceğiniz iş ama Türkiye oynarsanız gelecekte almanızı tavsiye ederim

Türkiye ile çok oynuyorum ama 2 TL ile kaçırıyorum. CS skinlerimi satmayı deneyeceğim. 52 TL olursa alırım.

@Blacanka @BatuNSKartal hocalarım acaba 54 TL olursa param abonelik mi alsam 1 aylığına?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…