BatuNSKartal Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #11 M3HM3TY dedi: Türkiye ile çok oynuyorum ama 2 TL ile kaçırıyorum. CS skinlerimi satmayı deneyeceğim. 52 TL olursa alırım. @Blacanka @BatuNSKartal hocalarım acaba 54 TL olursa param abonelik mi alsam 1 aylığına? Genişletmek için tıkla... O da mantıklı. Bütün DLC'ler için 1 aylığına 54 TL makul bence.
M3HM3TY dedi: Türkiye ile çok oynuyorum ama 2 TL ile kaçırıyorum. CS skinlerimi satmayı deneyeceğim. 52 TL olursa alırım. @Blacanka @BatuNSKartal hocalarım acaba 54 TL olursa param abonelik mi alsam 1 aylığına? Genişletmek için tıkla... O da mantıklı. Bütün DLC'ler için 1 aylığına 54 TL makul bence.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #12 BatuNSKartal dedi: O da mantıklı. Bütün DLC'ler için 1 aylığına 54 TL makul bence. Genişletmek için tıkla... Şu an 53 TL para oldu. 1 TL'lik bir şey satsam olacak 54 TL sonra düşüneceğim. Kararsız kaldım boshporus mu alsam abonelik mi? 54 TL tamamlandı. Acaba hangisini alsam ki?
BatuNSKartal dedi: O da mantıklı. Bütün DLC'ler için 1 aylığına 54 TL makul bence. Genişletmek için tıkla... Şu an 53 TL para oldu. 1 TL'lik bir şey satsam olacak 54 TL sonra düşüneceğim. Kararsız kaldım boshporus mu alsam abonelik mi? 54 TL tamamlandı. Acaba hangisini alsam ki?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 2 Eylül 2023 #13 M3HM3TY dedi: Türkiye ile çok oynuyorum ama 2 TL ile kaçırıyorum. CS skinlerimi satmayı deneyeceğim. 52 TL olursa alırım. @Blacanka @BatuNSKartal hocalarım acaba 54 TL olursa param abonelik mi alsam 1 aylığına? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hiç DLC yoksa alınabilir.
M3HM3TY dedi: Türkiye ile çok oynuyorum ama 2 TL ile kaçırıyorum. CS skinlerimi satmayı deneyeceğim. 52 TL olursa alırım. @Blacanka @BatuNSKartal hocalarım acaba 54 TL olursa param abonelik mi alsam 1 aylığına? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hiç DLC yoksa alınabilir.