EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar; ben Mobilazation Pack, La Resisdance ve Battle for Bosphorus alacağım. Aynı anda alırsam DLC'leri oyunla bir şey olur mu?
Arkadaşlar; ben Mobilazation Pack, La Resisdance ve Battle for Bosphorus alacağım. Aynı anda alırsam DLC'leri oyunla bir şey olur mu?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 20 Kasım 2020 #2 Problem olmaz. Paket halinde satılan versiyonları var mıydı hatırlamıyorum. Eğer varsa onlardan alırsanız biraz daha ucuza gelebilir
Problem olmaz. Paket halinde satılan versiyonları var mıydı hatırlamıyorum. Eğer varsa onlardan alırsanız biraz daha ucuza gelebilir
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 Zaten mobilazation pacun üstüne Battle for bosporus ve la resisdance alıyorum da DLC'ler falan gelmez sıkıntı falan olmaz değil mi?
Zaten mobilazation pacun üstüne Battle for bosporus ve la resisdance alıyorum da DLC'ler falan gelmez sıkıntı falan olmaz değil mi?