Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 27 Kasım 2024 #1 DLC boyutu kısmı boş gözüküyor, ve boş gözüken DLC'ler çalışmıyor. Oyunu silip yükledim dosyaları doğruladım düzelmedi, oyunun DLC klasöründe boyutu gözükmeyen DLC'ler yok zaten. Dosya Ekleri 1732724539864.png 88,5 KB · Görüntüleme: 50 1679486202159.png 12,7 KB · Görüntüleme: 42
DLC boyutu kısmı boş gözüküyor, ve boş gözüken DLC'ler çalışmıyor. Oyunu silip yükledim dosyaları doğruladım düzelmedi, oyunun DLC klasöründe boyutu gözükmeyen DLC'ler yok zaten.
Çözüm Pluxy01 27 Kasım 2024 Mirexol dedi: Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin.
Mirexol dedi: Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 27 Kasım 2024 #2 Oyuna girerken açılan başlatıcıda "İndirilebilir İçerik" kısmından aktif olup olmadıklarını kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Oyuna girerken açılan başlatıcıda "İndirilebilir İçerik" kısmından aktif olup olmadıklarını kontrol edebilir misiniz?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Ana menüde sol altta gözüküyorlar mı? Artı 0 Eksi
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 27 Kasım 2024 #4 Devolve dedi: Oyuna girerken açılan başlatıcıda "İndirilebilir İçerik" kısmından aktif olup olmadıklarını kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Boyutu gözükmeyen Death or Dishonor, Together for Victory ve Waking the Tiger DLC'leri aktif olmayı geçtim gözükmüyorlar direkt. Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Oyuna girerken açılan başlatıcıda "İndirilebilir İçerik" kısmından aktif olup olmadıklarını kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Boyutu gözükmeyen Death or Dishonor, Together for Victory ve Waking the Tiger DLC'leri aktif olmayı geçtim gözükmüyorlar direkt.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 Mirexol dedi: Boyutu gözükmeyen Death or Dishonor, Together for Victory ve Waking the Tiger DLC'leri aktif olmayı geçtim gözükmüyorlar direkt. Genişletmek için tıkla... Belgelerim bölümünde Hearts of Iron IV klasörü olacak, onu silip tekrar bakın. Kayıtlı oyunlarınız ve playsetleriniz gider haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
Mirexol dedi: Boyutu gözükmeyen Death or Dishonor, Together for Victory ve Waking the Tiger DLC'leri aktif olmayı geçtim gözükmüyorlar direkt. Genişletmek için tıkla... Belgelerim bölümünde Hearts of Iron IV klasörü olacak, onu silip tekrar bakın. Kayıtlı oyunlarınız ve playsetleriniz gider haberiniz olsun.
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 27 Kasım 2024 #6 Pluxy01 dedi: Ana menüde sol altta gözüküyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 3 DLC direkt gözükmüyor, mesela Battle for the Bosporus aktif olarak gözüküyor, Man The Guns bende yok aktif gözükmüyor o normal yani. Pluxy01 dedi: Belgelerim bölümünde Hearts of Iron IV klasörü olacak, onu silip tekrar bakın. Kayıtlı oyunlarınız ve playsetleriniz gider haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım o 3 DLC halen gözükmüyor Dosya Ekleri 1732725637086.png 119,6 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Ana menüde sol altta gözüküyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 3 DLC direkt gözükmüyor, mesela Battle for the Bosporus aktif olarak gözüküyor, Man The Guns bende yok aktif gözükmüyor o normal yani. Pluxy01 dedi: Belgelerim bölümünde Hearts of Iron IV klasörü olacak, onu silip tekrar bakın. Kayıtlı oyunlarınız ve playsetleriniz gider haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım o 3 DLC halen gözükmüyor
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Bide attığınız ilk resimde soldaki tikleri kaldırıp tekrar işaretlemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 27 Kasım 2024 #8 Pluxy01 dedi: Bide attığınız ilk resimde soldaki tikleri kaldırıp tekrar işaretlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. Pluxy01 dedi: Bide attığınız ilk resimde soldaki tikleri kaldırıp tekrar işaretlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor. Dosya Ekleri 1732726026393.png 57,9 KB · Görüntüleme: 36 1732726048909.png 1,3 MB · Görüntüleme: 32 1732726300408.png 11,9 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Bide attığınız ilk resimde soldaki tikleri kaldırıp tekrar işaretlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. Pluxy01 dedi: Bide attığınız ilk resimde soldaki tikleri kaldırıp tekrar işaretlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #9 Mirexol dedi: Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Mirexol dedi: Bütün DLC'leri kaldırıp sadece çalışmayan DLC'leri kaldırıp tekrar tikledim indirilebilir içerik kısmı bu şekilde gözüküyor. DLC'lerin Steam mağazasında böyle bir bildiri gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin.
KS KS Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 27 Kasım 2024 #10 Pluxy01 dedi: Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin. Genişletmek için tıkla... 1.14.3 sürümüne düşürdüğümde düzeldi, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Yabancı forumlarda oyunun sürümünü downgrade edip normale çevirince düzeldiği yazılmış. Betalar bölümünden bir önceki sürüme geçip deneyin. Genişletmek için tıkla... 1.14.3 sürümüne düşürdüğümde düzeldi, teşekkürler.