HOI4 ekipmanlar kullanılamıyor

tuttttuuw2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba HOI4 oynarken bir sorunla karşılaştım. Şimdi örnek veriyorum üretimde avcı 1 uçak var. Depomda toplam 800 avcı 1 uçağı var. Araştırma yerinden avcı 2'yi araştırdım ve üretime koydum.
Ancak fabrikalarım avcı 2 üretmek yerine depoda olan 800 uçağı yükseltmeye çalışıyor ve avcı 2 üretemiyorum bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltmiyor üretiyor aslında ama senin operasyona hazır hale getirdiğin uçakların yerini değiştiriyor. Yani operasyonda 100 tane avcı bir var bunları avcı ikilerle değiştirip avcı birleri depoya atıyor. Uçakların üstüne bas kaç tane avcı iki ya da avcı bir olduğunu görürsün.

Arkadaşlar, merhaba HOI4 oynarken bir sorunla karşılaştım. Şimdi örnek veriyorum üretimde avcı 1 uçak var. Depomda toplam 800 avcı 1 uçağı var. Araştırma yerinden avcı 2'yi araştırdım ve üretime koydum.
Ancak fabrikalarım avcı 2 üretmek yerine depoda olan 800 uçağı yükseltmeye çalışıyor ve avcı 2 üretemiyorum bu sorunu nasıl çözerim?
Dostum bi konu açmissin testis agrisiyla ilgilide doktora gittiysen bunun nedeni nedir acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı