ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 2 Haziran 2022 #1 Çok hızlı olacak bir tümen basmak istiyorum. Sadece yılanlamak için olacak. Bilen varsa yazabilir mi?
Çok hızlı olacak bir tümen basmak istiyorum. Sadece yılanlamak için olacak. Bilen varsa yazabilir mi?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 2 Haziran 2022 #2 ArdaFRKN dedi: Çok hızlı olacak bir tümen basmak istiyorum. Sadece yılanlamak için olacak. Bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... SPG yapabilirsiniz ama her ülkeye giden bir birlik değil. Edit: Bu videodan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Çok hızlı olacak bir tümen basmak istiyorum. Sadece yılanlamak için olacak. Bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... SPG yapabilirsiniz ama her ülkeye giden bir birlik değil. Edit: Bu videodan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Haziran 2022 #3 Tank dizayn kısmından speedi fulleyip, negatif speed veren bütün etkileri azaltabilirsiniz. Artı 0 Eksi